Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tyrving-Awards 2007 - post festum

Heftig applaus, heder og ære til årets vinnere av Tyrving-Awards og vandrepokaler !

Årets...

...Prestasjon: Gullaget fra NM stafett - Anders Tiltnes, Torgeir Nørbech og Audun H Weltzien - som sørget for at Tyrving kunne klatre til topps på pallen i NM stafett, for første gang på nesten 20 år.

...Herreløper Audun H Weltzien : 3x Gull på NM sprint, NM ultralang og som ankermann på NM stafett. Avsluttet også for Norge i VM der det ble 4.plass. WC seier under O-ringen.

...Dameløper Ingunn H Weltzien : Sølv på hjemmebane under NM sprint, 4.plass på NM ultralang, kvalifiserte seg for VM og fikk med seg 6.plass på sprinten og bronse på stafetten fra VM i Ukraina.

...Juniorløper Torgeir Nørbech (18) : 2.etappe på gullaget i seniorenes NM stafett. Gull for andre år på rad på NM lang. Bronse på NM sprint og NM natt. Sølv på junior-VM stafett, 6.plass på lang og 10.plass på mellom.

...Ungdomsløper Morten Saue (16) : Unionsmatchen nr.2 og beste norske; TrimtexCup sesongranking nr.2 og beste fra AOOK; medalje på alle KM-distanser; 2.etp på juniorenes 2.lag som tok premie i jnr.NM stafett.

...Stafettløper delt mellom Torgeir Nørbech som vant 1.etp 10MILA "ensam i tet", og Audun H Weltzien som avgjorde NM stafetten i kamp med Holger Hott (KOK) og Anders Nordberg (BSK).

...Komet Ingrid Berge : Gull på NM natt, NM gull i sin første juniorsesong.

...Ildsjel Arne Tiltnes : for treninger, coaching og Tyrving-rekord i e-poster ;-)