Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Siste Post nr.2 2003


Forrige gang, denne gangen, og i fremtiden kommer Siste Post i mer moderne format. Heretter vil Siste Post kun komme på nett og på mail til o-alle@tyrving.idrett.no. Den funksjonen Siste Post tidligere har hatt vil heretter bli ivaretatt av Tyrving Nytt, som vil fortsette å dette ned i postkassen til alle Tyrving-medlemmer med jevne mellomrom. Dermed vil ikke noe være tapt, bare vunnet. Med det nye året kom også Tyrvings nettsider i ny klesdrakt, og vil i fremtiden bli oppdatert hyppig med det meste man trenger å vite. Besøkstallene har helt siden siden ble lansert vært stigende, så følg med!!!

Det nærmer seg nå...

Ski-o-sesongen er overstått, og vi gratulerer Anne med NM-gull individuelt og sølv i stafett sammen med Zsuzsa og Sidsel! Vi gratulerer også Torbjørn med NM-gull i stafett for NTNUI.

For de aller ivrigste er o-sesongen i gang allerede, og noen har deltatt på løp i syd-Sverige og/eller Danmark. Noen få har vært på enda sydligere breddegrader. Tradisjonen tro, så reiser en stor T- delegasjon ned til Hillerød og Spring Cup. I år teller vi rundt 50 pers.! (største utenlandske klubb?) Og med enda flere E-løpere håper jeg at vi markerer både klubbens bredde og elitenivå. Tenker spesielt da på klubbkonkurransen.

Ikke lenge igjen til Tiomila. I år er det meldt på 3 ungdomslag, 2 damelag og 2 herrelag, og trua på gode resultater blir sterkere og sterkere. Det legges ned mye tid og krefter, både rent sportslig og administrativt, for at vi skal stille med våre antatt beste lag, og slik at Tiomila-døgnet skal fungere 100% for alle. Håper flest mulig har anledning til å være med på Tio, enten for å løpe og/eller som leder eller gjerne som ihuga publikummer, samt til påske-(tio)samlingen, slik at vi er best mulig forberedt. Jeg gleder meg, og håper at været vil være på vår og arrangørens side og at tidtakingen fungerer bedre i år!!

Registrerer at våre nettsider har mange ”treff”, og slik sett er vel de fleste til enhver tid oppdatert med alt som skjer, enten det gjelder treninger, samlinger, turer, stafetter, resultater, tur-o, rekruttering, klubbkvelder osv. Benytt gjerne også sidens påmeldingstjeneste til løp, diskusjonsforum og kom med innspill til forbedringer. For å benytte forumet forutsettes det at du er registrert med brukernavn og passord. Det er gøy å se at det er så mange ”treff” på siden, fortsett med det, men jeg ønsker enda større aktivitet på forumet!

Ønsker alle lykke til med kommende sesong. I den forbindelse vil jeg minne alle om å overføre penger til løpskontoen!

GeirPåmelding
Noen frister har allerede løpt ut, og flere løper ut om kort tid. Det er viktig at alle prøver å overholde fristene. Det er også viktig at alle oppgir nøyaktig hvilken klasse de vil løpe i, for å gjøre det enklere for Kirsten og for å være sikker på å bli påmeldt i riktig klasse. Hvis man vil løpe i elite-klasse må man skrive E bak klassen! Det er også verdt å merke seg at påmelding til stafetter i år gjøres som for vanlige løp til Kirsten. Sjekk påmeldingslisten for når fristene løpere ut, og kontroller med Tyrvings online påmeldingsoversikt at du er påmeldt i riktig klasse. Dette er løpernes eget ansvar, og bør ikke være noe problem med de kontrollmulighetene vi har på nettsiden.

SpringCup
Med 48 Tyrvinger på SpringCup, blir det den største Tyrving-troppen noen gang som skal ut i de danske skoger og forsvare klubbens ære. All info ligger nå ute på Tyrvings SpringCup-sider.

TIOmila
Vårens store stafettsatsing i Tyrving foregår i Sverige og heter TIOmila. Det er mange yngre som satser på denne stafetten (men også noen eldre), men vi håper at mange rutinerte løpere er interessert i å bli med for at Tyrving skal kunne stille to best mulige lag. Det begynner å nærme seg påmeldingsfristen (som er 1.april), så husk å meld deg på. En del info ligger ute og mer kommer utover våren på Tyrvings TIOmila-sider. Det er også satt igang en diskusjon om TIOmila på forumet, så ta turen innom å si din mening om TIO-lagene.

Påskesamling i Kungsör
For syvende år på rad arrangere Tyrving påskesamling i Sverige. I år vil samlingen gå i Kungsör, der TIOmila skal gå helgen etter påske. Avreise blir direkte fra vårstafetten. Mer info finnes på samlingssidene. Husk å melde deg på så fort som mulig hvis du vil være med.

NOM-relevant testløpsamling
Det har vært avviklet to NOM-relevante dagssamlinger så langt i vår. Den ene ble flyttet til mindre relevante Larvik pga for mye snø i Østfold, mens den andre ble avviklet som planlagt. Enda en samling er planlagt før NOM-testløpene, og mer info om denne samlingen finnes på samlingssidene.

Treninger
Tyrving tilbyr hele året igjennom et godt treningstilbud. Nå nærmer vårsesongen seg, og med det også de o-tekniske treningene. Info om alle treninger, treningsløp og nærløp finnes på treningssidene.

Oslo City-Cup
Det nærmer seg o-sesong, og da også Oslo City-Cup som i år har 10 års jubileum. Første løp i årets OCC er allerede 1.april på Haraløkka, og påmeldingsfristen for forhåndspåmelding går ut torsdag 27.mars. Påmelding kan gjøres online på hjemmesiden for Oslo City-Cup 2003.

Juniorsamarbeid i Asker og Bærum
Tyrving har inngått et samarbeid med Asker og Fossum om felles juniortreninger en gang i måneden, under ledelse av Jan Arild Johnsen fra NOF. Samarbeidet er allerede godt i gang med tre gjennomførte dagssamlinger, og første AB-trening arrangeres av Fossum tirsdag 8.april.

Stafetter - UK
Påmeldinger til stafetter skal i år gjøres som for vanlige løp. På stafettsidene er det meste av info om og fra UK lagt ut. Lagene til stafetter vil også bli lagt ut i et nytt system på stafettsidene når de første laguttakene blir gjort. Hvis det er noe som savnes av info vedrørende uttak til stafetter kan det meldes til til uk@tyrving.idrett.no.

Team Maxim
Tyrving har i år inngått et samarbeid med Maxim. I den forbindelse er det opprettet et Team Maxim. På siden for Team Maxim vil det etterhvert dukke opp mer info.

... mer info vil også dukke opp andre steder på Tyrvings nettside utover sesongen, så følg med!!! (20.03.2003)


!