Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Sesongavslutningen 13/10


Nærmere 70(!) kunne telles inn når Rekruttkomiteen arrangerte sesongavslutning på Klubbhuset mandag 13/10.

Først natt-o-løp, som vanlig signert Eivind Hoff, og deretter premieutdelinger, pizza, brus og masse kaker (vi klarte ikke å spise opp alt!). Som seg hør og bør på en avslutning ble sesongens aktiviteter gjennomgått både i tall og bilder, og Arne Tiltnes ønsket de eldste rekruttene velkommen over til Ungdomsgruppa O-Ung. Det ble også gjort ekstra stas på ivrigste deltakere på rekruttkurs og andre rekruttaktiviteter; Magnus Wølneberg (som fikk med seg samtlige kurskvelder!), Hanne og Emil Gedde-Dahl, Skjalg H Kamsvåg og Stine Njåstein. Og ikke minst – takk, heder og ære til våre flinke rekruttinstruktører; Marianne Njåstein, Hege Feiring og Egil Eide.

Vedlagt finner du RESULTATENE fra natt-O-løpet.

Innbydelsen

Rekruttkomiteen inviterer til sesongavslutning med natt-o-løp på Kalvøya for rekrutter og o-ung.

OppmøteKlubbhuset på Kadettangen kl 18:30 (det må jo bli mørkt, og sola går ned kl 18:13).

I tillegg til natt-o-løpet utloves pizza, brus, kaffe, kaker og bilder fra sesongen 2008 – og ikke minst: Premier for både natt-o-løpet og Klubbmesterskapet 2008.

Påmelding av barn og voksne til Anna Göhlman på lfiskum@broadpark.no (seinest søndag 12/10) – slik at vi kan beregne kart og pizza! Ta med skiftetøy, hodelykt (eller lommelykt), brikke og kompass (hvis du ikke har kan du låne), og refleksvest (så vi kan finne deg hvis du går deg vill :-)

Siste: Det blir stinn "brakke"; 35 unge + mange VIP har meldt sin ankomst :-)

Håper at så mange som mulig blir med å sette et hyggelig punktum for o-sesongen 2008 (!)

(13.10.2008)

   

Vedlagte filer

Resultater og strekktider Natt-O

!