Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Verdensklasse!

Tyrving Orientering har i år kunnet glede seg over mange gode internasjonale resultater, bl.a. i World Cup 2008 som nylig er avsluttet. Der Ingunn H Weltzien ble nr.8 totalt (med 11 WC-løp), Audun H Weltzien nr.12 (11 løp), Anders Tiltnes nr.44 (5 løp), og Zsuzsa Fey nr.57 (6 løp)

World Cup ble avsluttet i Sveits helgen 4-5. oktober, med en kjapp mellomdistanse lørdag og parksprint søndag. To topp10 til Tyrving på sprinten; Ingunn med en sterk finish inn til delt 4.plass (+0:33), og broder Audun nr.9 (+0:55). På mellom'en ble Audun nr.18 (+3:30 bak suverene Hubmann) og Ingunn nr.22 (+4:40 bak like suverene Kauppi) | Alle resultater | Hubmann's mellom-kart

Militær-VM er en annen int'l konkurranse med særdeles gromme startfelt, der bl.a. de sterkeste herre-nasjonene (Sveits og Russland) stiller med sine 7 beste løpere. På årets WMOC i Litauen denne uken har Anders Tiltnes vist seg som Nordens beste soldat og med stabile løp hentet to 10. plasser, på hhv. onsdagens mellom (+2:42 bak V.Novikov) og torsdagens klassiske 13,6 km (+ 6:21 bak den franske løytnant ThierryG) | Alle resultater m.m. | Anders' kart