Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Skisamling på Nordseter 2003


10.-12.januar arrangere o-gruppa skisamling på Nordseter, som ligger et kvarter kjøring fra Lillehammer. Samlingen er åpen for alle, og sportskomiteen håper mange har anledning til å være med. Påmelding til Morten Christophersen.

Dette er åttende året på rad vi arrangerer skisamling på Nordseter!!! Noen som har vært med alle årene? Uansett hvor mange ganger dere har vært med er det ingen grunn til at det ikke skal bli en gang mer etter i år. Også i år har vi fått svært gode priser (det skulle bare mangle når vi har vært faste gjester i åtte år), slik at overnattingen kommer på kr 350,- pr. pers for hele helgen. I år belastes dessuten overnattingen løpskontoen, så det eneste dere trenger å tenke på er at dere har nok penger på løpskonto før sesongen setter inn. I tillegg kommer selvfølgelig mat, transport og skismøring.

Vi har igjen forsøkt å tilpasse oss terminlistene for ski-o og langrenn... og mislykkes... igjen! Men vi håper at flest mulig av de som ikke skal gå verdenscup i Italia stiller opp.

Vi har reservert overnatting for 24 personer, nok en gang bygget på filosofien om at det er bedre å bestille for mange enn for få senger. Allikevel håper vi på at det er alt for få senger, slik at vi må bestille flere. Men for at dette skal være en overkommelig oppgave for oss i sportskomiteen setter vi enormt pris på å få påmeldinger så tidlig som mulig.

Antallet senger er fordelt på fire store leiligheter, med plass til åtte personer i hver. Alle med skikkelige senger, bad, badstu, kjøkken, TV, sofa, stoler, bord, vegg til vegg teppe, dørmatte, osv, osv, osv......

Vi organiserer som alltid kjøring i personbiler. Når man ønsker å reise på fredag er opp til hver enkelt sjåfør. Mat organiseres i hver leilighet, av de som bor der. Det vil komme nærmere info om dette kort tid før avreise. Fint om de som kjører selv gir beskjed om dette ved påmelding (og hvor mange ledige plasser de har)... og de som trenger plass bør vel helst gi beskjed om dette de også, for det er langt å gå til Nordseter. Transport og mat gjøres opp internt i hver bil og leilighet.

Det vil være mulig å melde seg på så lenge det er ledige plasser, og enda litt lenger. Vi vil ha med alle som vil være med på tur, og skal nok få plass til alle som melder seg på.

Påmelding til Morten Christophersen så fort som mulig.
Påmeldte (14.12.2002)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!