Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

prøve-VM: Audun nr. 5, Anders nr. 14

Nesten alle landslagene har denne uken lusket rundt i skogene ved Miskolc, Ungarn, som forberedelse til VM 2009. Tyrving er godt representert ved Audun H Weltzien, Anders Tiltnes, Zsuzsa Fey og Henning Spjelkavik.

Helgens åpne Ungarske mesterskap kjøres som prøve-VM, med meget sterke int'l startfelt! Les mer om lang og mellom nedenfor | Alle resultater

Langdistanse i Ungarsk bøkeskog er skikkelig Long Steady Distance: topp 10 nivå innebærer halvannen time i ca 5:30 tempo. Mens Hubmann kjører på 5:10(!)

• Audun klarte cut'en i fredagens lang-kvalik (9,4 km), og lørdagens A-finaleløp, 17,0 km på 1:34:09 (+8:01 bak suverene Hubmann), var godt nok til en flott 5.plass!
  • Anders var 14 små sekunder for sein til å "kvale" i sitt heat 2 (på en tid som ville holdt i de andre heat'ene). Lørdag en sterk 2.plass i B-finalen, 14,9 km på 1:24:31 (+0:56 bak David Schneider).
  • Zsuzsa var et snaut min for sein på kvalik'en; og ble nr.8 i B-finalen; 9,5 km på 1:10:09 (+4:35 bak Seline Stalder).
  • Henning har også fått seg 2 fine langturer ;-)

Øystein K Østerbø byr på herrenes kvalik-løype (Audun's heat 1), B-finale-løype og A-finale-resultater.

Mellomdistansen søndag 26/10 - Bükkfennsik Cup:

• Anders kjørte igjen med det han har, til en fin 14.plass; 6,0 km på 40:27 (+3:24 bak Thierry Gueorgiou). Mens Audun og Henning hadde en "roligere økt", hhv. 10 og 15 min bak ThierryG.
  • Zsuzsa løp 5,1 km og endte midt på resultatlista, +9:00 bak Marianne Andersen.

Øystein K Østerbø byr på herrenes F21E-løype.