Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Støtt Tyrving - uten at det koster deg noe!


Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at inntil fem prosent av det beløpet du spiller for skal gå til IL Tyrving. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for.

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å kunne gi inntil fem prosent av innsatsen din til IL Tyrving. Dette blir registrert på deg som spiller. Dermed sikrer du at støtter Tyrving hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller om du spiller via mobilen. Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har.
Det vil bli avsatt penger til Tyrving for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar 2009. Det betyr at når du registrerer at du vil at din andel skal gå til Tyrving , så vil klubben motta grasrotandel av det du har spilt for så langt i 2009.
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til friidrettsgruppen. Premien din blir like stor – uansett.
Vi oppfordrer alle som spiller med spillkort fra Norsk Tipping om å velge IL Tyrving som sin "medspiller".

(01.03.2009)

   

!