Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

NM-helg: Bronse til Ida; H17-20 nr.6

August ble avsluttet med NM-helg i Brevik (sprint jnr + snr) og Porsgrunn (jnr.stafett). Tilsammen 9 av Tyrving's 14 løpere klarte kvalik-cut'en på lørdagens sprint; Ida A Tiltnes (nr. 3 i D19-20) med størst suksess i finalen. Dagen etter: en flott podieplass til boyz-in-the-bush Morten Saue - Fredrik Danielsen - Espen H Weltzien, mye takket være Espens fine forsering fra 16. til 6. på siste etappe. De andre to jnr.lagene plasserte seg "midt i laget".

Resultater: Sprint kvalik | Sprint finale | Jnr.stafett || Arrangørens sider || Kart & løyper

Noen notater:

• Ekstra skjerpings er nødvendig på fargerike kart: mange har problemer med å lese fiolett løypetrykk oppi alt gult-grønt-grått-svart.
  • I H17-18-finalen ble 10 av 30 (!) disket for å overse/ hoppe over en post.
  • EspenHW hadde en finaleplass i lomma, men overså/ glemte å stemple siste post.
  • IdaT la igjen et unødvendig minutt i finalen, da hun løp til 16 i stedet for 6 (som lå like ved).
  • På jnr.stafetten lå jentelaget an til en pen premieplass halvveis på siste. Men så overså MarianneE posten like før arenapassering, oppdaget det heldigvis og løp tilbake, men på de 2-3 minuttene som dette tok så passert 5 lag.
  • Småpent av juniorene: MortenS og FredrikD hadde topp10-løp på gang i sprintfinalen. Men begge la inn en 30-sekunders feil og falt tilbake til plassene 11 og 14, GunnarF nr.19.
  • J.MathiasN gjorde "comeback", med en fin 17.plass i sprintfinalen H19-20, og sisteetappe søndag på Gutta 2.
  • JimØysteinN klarte en finaleplass i H21 med 1 sek margin. Lætt!
  • Våre VM-helter var beskjedne denne helgen: IngunnHW nr.8 og AudunHW nr.9 i seniorenes sprintfinale.
  • TorgeirN var suveren i sitt kvalik.heat. Men så ble han syk og måtte melde forfall til ettermiddagens finale - og til søndagens juniorstafett.