Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Heder & ære til Tyrving-arrangement


NOF har nylig hatt stor O-galla, der det ble satt pris på en rekke av "Årets ....". Og Tyrving ble hedret med prisen "Årets skolesprintarrangør", for arrangementet på Kalvøya 17.september ! Der løpsleder var Inger T, og løypeleggere Morten S og Torkil ES.

Tyrvings konsept med "skolemesterskap" for 7.klasser i Bærum er utviklet gjennom flere år. Gratulasjonene går derfor til alle Tordenskiolds soldater som har stilt opp på dagtid og bidratt til det som nå er et strømlinjeformet o-løp for ca 600 uerfarne 12-åringer. Og spesiell heder til "sekretariat Spjelkavik"; suksessen med skolesprinten hadde ikke vært mulig uten den årvisse innsatsen til Aud, Henning og Siri !

"Skolesprinten" var en av flere arrangør-priser. "Årets Hovedarrangement" gikk til Norsk O-festival, der Tyrving var tungt inne også i 2009. Heder da spesielt til generalen selv, Jørgen Holmboe, WorldCup-sjef Bjørn R Berntsen, og ikke minst: Hele løypelegger-teamet (som var fra Tyrving, ledet av Christian Holmboe). Der gikk det med noen timer.....

NOF delte også ut en særlig "fair play" pris til Anders Nordberg og VM-stafettlaget (der Audun H Weltzien løp 2.etp), for uselvisk opptreden da Norge, Frankrike og Tsjekkia avbrøt medaljekampen for å skaffe hjelp til Sveriges ankermann som ble alvorlig skadet mot slutten av 3.etappe.

(11.11.2009)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!