Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Supportertur til Junior VM



Seks løpere fra Tyrving har altså blitt tatt ut til Junior VM, fire av de fra Norge (Anders Tiltnes, Audun Weltzien, Ingunn Weltzien og Anne Øverøyen). Det er en sjelden begivenhet med så mange løpere fra samme klubb i Junior VM, og i den forbindelse arrangerer Tyrving supportertur til Estland.

Junior VM arrangeres i Põlva (Estland) fra 6.-13.juli. Den første distansen finner sted tirsdag 8.juli, mens mesterskapet avsluttes med stafett lørdag 12.juli. Mer info om Junior VM finnes på arrangørens nettsider

Tyrving legger opp til avreise fra Bærum lørdag 5.juli, men det er mulig å reise et par dager senere om man ønsker det. Turen går med bil til Stockholm, og derfra med båt via Finland til Tallin (Estland). Ankomst VM byen blir søndag eftermiddag. Der blir det overnatting på Hotell Bernhard i Otepää, som ligger 4 mil fra Põlva og et par mil fra stedet det norske landslaget skal bo. Overnattingen koster ca. 200 kr pr.natt pr.pers.

Junior VM består av tre distanser, samt kvalifisering til kort-distansen. Ved siden av å støtte opp om Tyrvings deltakere og det norske landslaget, er det mulig å delta på estisk 4-dagersløp. Påmeldingsfristen til disse løpene er 25.juni til arrangøren, eller 20.juni til Tyrving. Hjemreise blir søndag 13.juli, med båt via Finland tilbake til Stockholm.

Påmelding for selve turen til morten@tyrving.idrett.no senest mandag 23.juni. Påmelding til løpene gjøres på vanlig måte til tyrving@tyrving.idrett.no innen fredag 20.juni. (12.06.2003)


!