Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Godt gjennomført Jukola!


I helgen gikk Jukola av stabelen, og blandt de 1200 deltagende lagene stilte Tyrving med to gode lag. I dameklassen ble det dessverre ikke noe lag i år, men vi kommer sterkere tilbake i 2004. For herrene ble det nesten full suksess i år, med flere løpere helt oppe i tetklynga.

Som alle andre år var Jukola også i år et kjempegodt arrangement; bra terreng, god samlingsplass, nogenlunde bra vær og varm dusj. I tillegg gikk det bra med Tyrving i løypa.

1. laget til Tyrving hadde et mål om å bli blandt de 50 beste, men med et knalløp av Torbjørn Sagberg på 1. etappe var Tyrving oppe på 24. plass rett bak tet, mens Geir Hoff på 2. etappe ikke lot seg stresse. Han løp veldig godt gjennom hele etappen, og avanserte kraftig og løp inn Tyrving til 11. plass av de 1200 lagene. Nicholas Morgan på 3. etappe hadde ikke helt dagen, og tapte litt tid til tet. Men Tyrving avsluttet stafetten bra og kunne løpe Tyrving inn til 52. plass, rett bak målsettingen, men med vissheten om at Tyrving har mulighet til å ligge omtrent i tet på Jukola.
For 2. laget gikk det ventelig litt tyngre, men med forventet løping av alle uten for mye kluss ble det til slutt en flott 170. plass.

Nå gjenstår det bare å se om 1. laget til Tyrving kan gi Bækkelaget og Halden hard motstand i O-Festivalen.

Fyldige rapporter kan leses hos O-Rettslaget og hos Anders Tiltnes sin hjemmeside ! (19.06.2003)


!