Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Velkommen til IL Tyrvings O-nett


For info om O-gruppa og våre aktiviteter kan du lese siste nytt nedenfor. Og bruke bruke menyen i venstre marg. Og klikke linkene i O-Kalenderen - kommende uke finner du oppe i høyre marg.

Har du lyst til å bli medlem ?

IL Tyrving er en av Norges fremste orienteringsklubber i moderne tid, med tilholdssted i Bærum vest for Oslo, med klubbhus på Kadettangen, og med Vestmarka og Krokskogen som "hjemmebane". Tyrving er en komplett o-klubb, med stor aktivitet hele året for både bredde og elite, gjennom hele "livsløpet" rekrutt > ungdom > junior > senior > veteran.

Bredde: På 90-tallet tok Tyrving tre seire og flere topp 3 plasseringer i den nasjonale "lag-o-cupen", noe som gjenspeiler den gode bredden klubben lenge har hatt. De seinere årene har Tyrving alltid hevdet seg i teten i '15-stafetten', som er den store breddekonkurransen på Østlandet, og er nå også blant de 30 beste i den tilsvarende nordiske stafetten, svenske '25-manna'.

Elite: Tyrving har lenge vært en ledende juniorklubb, med årlige jnr.NM-medaljer (individuelt & stafett) og jnr.landslagsoppgaver for flere av våre gutter og jenter. Sesongen 2008 var Bjørn Ekeberg og Torgeir Nørbech på NOF's jnr.gruppe, og Torgeir er også på gruppa for 2009.

Noen av juniorene har etterhvert tatt steget opp fra junior- til seniorelite, og Tyrving satser på å kunne kjempe i toppen også blant seniorene. Våre flaggskip p.t. er herrenes stafettlag, med NM-gull 2008 og 2007, samt sølv i 2005. Og våre landslagsløpere: Ingunn Hultgreen Weltzien (NOR elite), Zsuzsa Fey (ROM), Audun Hultgreen Weltzien (NOR elite) og Anders A Tiltnes (NOR utvikling).

Framtiden: Tyrving har stor aktivitet og mange nye talenter under utvikling i Rekruttgruppa (opp til ca 13 år), Ungdomsgruppa (et dusin løpere i alderen 13-16 år) og Junior-gruppa (et dusin løpere 17-20 år).

Årsmøte-dokumentene gir også et godt bilde av alt som foregår i en moderne o-klubb.

(01.01.2007)

   
   
   

!