Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tyrving-Awards 2002


For første gang ble i år Tyrving-Awards avholdt. Gjennom hele desember har man kunnet stemme frem sine favoritter på Tyrvings hjemmeside i fire katoegorier. I tillegg har to kategorier blitt avgjort av UK og sportskomiteen.

Torsdag 19.desember ble vinnerne kåret under BingO-banketten på klubbhuset. Torbjørn Sagberg og Nicholas Morgan ble de store vinnerne, og stakk av med to priser hver. Morten Nilstad Pettersen og Zsuzsa Fey fikk de to siste prisene.

Årets herreløper:
Han tok i 2002 sesongen gull i NM junior stafett, vant Norgescupen sammenlagt, kvalifisert for Norges tropp til junior VM og Euromeeting og han heter Torbjørn Sagberg.

Årets dameløper:
Hun tok bronse i lang NM, 8.plass i Norgescupen sammenlagt og ble nr.22 sammenlagt i World Cup. Årets dameløper heter Zsuzsa Fey

Årets junior:
Også i denne kategorien stakk Torbjørn Sagberg av med seieren, etter gull i NM junior stafett, seier i Norgescupen sammenlagt og plass i den norske troppen til junior VM og Euromeeting.

Årets prestasjon:
Nicholas Morgan satte på plass resten av norgeseliten, og løp Tyrvings guttelag inn til gull på junior-NM stafett. Dette har "folket" kåret til årets Tyrving-prestasjon.

Årets comet:
Sportskomiteen stod for kåringen av årets comet. Han droppet Hovedløpet i 2001 fordi han prioriterte ferieløp i Sveits og forrige vinter trente han mest på 3T fordi det var så kaldt ute. I år slo han til med 11.plass i NM junior, enorm treningsiver og han har bedt på sine knær om å få en personlig trener. I 2003 satser han på å ta opp kampen med Øystein Sørensen om o-tronen i H18. Årets comet heter Morten Nilstad Pettersen.

Årets stafettløper:
UK stod for kåringen av årets stafettløper. Etter mye diskusjon og mange vurderinger falt valget på en som har vært veldig stabilt god på stafetter i hele år. Han har løpt veldig mange etapper over forventning. Han har prestert stabilt og godt i stafetter gjennom en lang sesong, og satte kronen på verket med å avgjøre NM junior stafett til fordel for Tyrving. UK har kåret Nicholas Morgan til årets stafettløper. (20.12.2002)


!