Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Samling Spania vinteren 200428.februar-14.mars 2004 arrangerer Tyrving barmark-samling i syd-Spania, i samarbeid med Finca san Ambrosio, PWT-travel og Pacific Cars. Dette blir en av tre samlinger i sesongoppkjøringen, og det vil bli tilrettelagt for mye bra trening. Det er mulig å være med på hele- eller deler av samlingen. Samlingen er i utgangspunktet en Tyrving samling, og er åpen for alle Tyrving-løpere. For å få ned egenandelene ønsker vi å fylle alle sengene vi disponerer, og åpner derfor for å ta med løpere fra andre klubber hvis det er ledige plasser. Det er derfor fint om alle med tilknytning til Tyrving som kan være aktuelle gir beskjed (helt uforpliktende), så vi kan holde av noen plasser inntil videre. Påmelding til Morten Christophersen


Overnatting:
Overnatting blir på et gods som heter Finca san Ambrosio, og ligger ved Vejer de la Frontera i syd-Spania. Det vil si ved den spanske atlanterhavskysten mellom Gibraltar og Cadiz. Vi har reservert hele hovedhuset som er på 470 m2 og har 16 (+4) senger. Hovedhuset er delt i tre deler:
- Patio-apartment: 230 m2, 6 (+2) senger
- Bogen-apartment: 110 m2, 6 senger
- Tower-apartment: 130 m2, 4 (+2) senger
Patio-apartment omfatter hele 1.etage i hovedhuset. Det består av et oppholdsrom/stue med peis, en spisestue, et stort kjøkken og en stor sydvendt terrase på 35 kvadratmeter. På kjøkkenet er det blant annet ovn og stekeplater (seks gass-flammer), et stort kjøleskap med fryser og en oppvaskmaskin. 1.etagen har tre soverom. Det ene er et stort soverommet med mye gulvplass, der det er mulig å sette inn ekstra senger. Dette soverommet har eget bad. De to andre soverommene har et felles bad, og et separat toalett. Alle sengene er ekstra lange (ihvertfall i forhold til vanlige spanske senger).
Bogen-apartment ligger i 2.etage og består av et oppholdsrom/stue med et spiseområde i tilknytning til et åpent kjøkken (stort sett utstyrt med det samme som i Patio-apartment, men er noe mindre), sydvendt terrase, tre soverom (med ekstra lange senger...), et bad og et eget dusjrom. Tower-apartment ligger også i 2.etage og består av et oppholdsrom/stue med et spiseområde i tilknytning til et åpent kjøkken, to soverom og et bad. I tillegg har Tower-apartment et eget tårnrom i 3.etage med fantastisk utsikt, der det er mulig å sette inn to ekstra senger.
Godset ligger i tilknytning til den store skogen mellom Barbate og Los Canos de Meca. I denne skogen er det tre kart, som delvis overlapper hverandre. Det er mulig å løpe rett fra godset og ut i skogen, feks når man skal løpe langtur eller bare jogge en tur. For å komme til kartene må man imidlertid kjøre bil eller jogge 30-40 minutter. Vest for eiendommen er det store områder med dyrket mark og appelsintrær. Også på eiendommen ligger det store frukthager. Det er 4 km til atlanterhavet og Costa de Luz. Her strekker sandstrendene seg så langt man kan se, og for surferne er dette et av de beste surfe-stedene i Europa. I hagen er det et svømmebaseng (12 x 6 m) som blir åpnet til vi ankommer, selv om de normalt ikke åpner bassenget så tidlig på året. Det er til og med en egen ansatt "poolman" som passer på svømmebassenget, og holder det i god stand. I tilknytning til bassenget er det en sol terrase i 2.etager i ly for vinden, med god utsikt over eiendommen, skogen og ikke minst atlanterhavet. I tilknytning til basseng-området finnes det også en grill, med eget grillområde og muligheter for å sitte ute å spise.

Treninger:
Vi vil samarbeide med PWT-travel om treningsoppleggene. Det vil bli en rekke opplegg på de tre kartene i skogen i tilknytning til overnattingsstedet. Alle treningsopplegg vil bli med poster i skogen. Enkelte treningsopplegg vil også ha reflekser, så det vil bli lagt opp til natt-økter (husk lykt!). I tillegg vil det bli lagt opp til dagsutflukter til området med andre terreng, for å få variasjon. Det vil bla bli en tur til Sevilla/Huelva, med muligheter for å overnatte og trene fire økter der. Onsdag 3. og 10.mars blir det enmannsstafetter i Barbate, der alle de andre o-løperne som oppholder seg i området kan delta. På kvelden inviterer vi til pool-party for alle interesserte o-løpere på Finca san Ambrosio. Vi legger også opp til to turer til Marokko (Afrika), med innlagt Tanger Grand Prix på gatekart i gamlebyen i Tanger. Det vil være mulig å leie sykler eller ta med rulleski for å få litt variert trening. Mer info om PWTs opplegg på www.PWT-travel.com.

Treningsplan
Det er mulig å være med på det man vil. Det er også mulig å løpe o-tekniske treninger som 2.økt der det står alternativ trening. 8.-9.mars er det planlagt en to dagers utflukt til Sevilla og Huelva. Det er også mulig å bare bli med en av dagene, eller trene to dager i Sevilla.

Egenandeler:
Tyrving-løpere: kr 200,- pr.døgn
Andre: kr 250,- pr.døgn
Egenandelene inkluderer overnatting og leiebil (u/bensin). Treninger, bensin, mat og annen fornøyelse kommer i tillegg.

Påmelding: Morten Christophersen
Påmeldte

(25.12.2003)

   
   
   
   
   

!