Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Overlegen Tiltnes vant!

I dag vant Anders Tiltnes Norgescupen i sprint overlegent langt om lenge foran resten av Norgeseliten. Carl Waaler Kaas løp veldig godt og kom på 5. plass i den veldig harde H 21-klassen.

Solen skinte for første gang denne høsten i Vestlandets hovedstad Bergen. Med flom og uvær på fredag ble det en fantastisk dag for de 13 fremmøtte fra Tyrving Nord og Øst.
Det var et vanskelig terreng og raske boligområder (borettslag som skulle favorisere o-rettslaget) som ventet løperne.
Flere av Tyrving-løperne løp bra i dag og fikk gode resultater. Anders Tiltnes overrasket med å vinne med opptil flere minutter foran sine argeste konkurrenter - han passerte da Lars Skjeset i Norgescupen og inntok en komfortabel 2. plass bak Audun Weltzien som for dagen løp i H 21.
Carl Waaler Kaas fikk det også til; en 5. plass i H21 er veldig sterkt.

I kveld venter et meget vanskelig terreng med vinnertider rundt 10 min/km. Dette bør jo favorisere Tyrving-løpere, og hvem som vinner kan du se på Natt-NMs nettsider i løpet av natten / morgendagen. (27.09.2003)