Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Bingosprinten 2003 - Fabelaktig !


Tradisjonsrike løp er viktig og i år går Bingosprinten av stablen den 22. desember. Bingosprinten ble for første gang arrangert i 1994, så dette er 9. gang. Løpet er av bingometoden og hvert år betyr nye utfordringer! Bli med så får du selv se.

Her finner du alt du trenger å vite om go'løpet som alltid arrangeres mot slutten av desember, ofte like opp under julaften! Her finner du Resultater, Kart og Innbydelser.

Bingosprinten 2003 ble arrangert 22.desember. Det var rekordmange påmeldte (51), men ikke fullt så mange startende! Ca 36 stod på startstreken, så det var alikavel rekordmange med!

Nå i julestria har ikke vi i bingoKomiteen så mye tid, så resultater, bilder og annet morro kommer senere!! Om ikke 1. juledag så hvertfall like over nyttår! Vi kan hvertfall love deg fine bilder og resultater når de først kommer!

Resultater:
1.Audun Weltzien (vinner av årets Bingoløper t-skjorte)
2.Christian Holmboe
3.Henning Spjelkavik

Ungdomsklassen:
Sverre Lindseth (3runder) (vinner av årets ungdomsklasse t-skjorte)

Veteranklassen:
Berit Danielsen (2 runder og vinner av først i mål t-skjorta)

Her er kartene vi løp på i 2003. Det var 3 sløyfer for de sprekeste, mens runde 2 og 3 var for de som ikke er topptrente, men allikevel trenger en utfordring!
runde 1
runde 2
runde 3

Totaltiden på 3 runder var på de beste ca 1 time! (+-noen minutter...)

GOD JUL og GODT NYTT ÅR !!

____________________________________________________________________________

Innbydelse BingO-Sprinten 2003 - Fabelaktig !

Det blir start ca 17.45, men det er veldig viktig at alle møter opp i god tid. Det må alltid litt forklaring til, så det er greit å ha god tid. Starten går fra Klubbhuset der det er garderober, dusj og en varm badstue.

PM blir printet på løpsdagen, men vi kan friste med:
* lange og/eller korte løyper (alt etter hva du gjør det til selv)
* Litt diffus målestokk
* Kompasskrevende orientering
* Væskepost
* Mye morro
Moro blir det ikke bare under løpet. Sett av hele kvelden for etter løpet blir det storslått premieutdeling! Kaker, brus, julekaker og gløgg er en selvfølge, men hvem vinner prisene i Tyrving-Awards 2003?? Se www.tyrving.com for å stemme på DIN kandidat i Tyrvings største prisutdeling! Det er demokrati i Tyrving så bruk stemmen din!

Du har tid til et like avbrekk i julemaset, så det er ikke mange unnskyldninger for ikke å lage liv på kadettangen i desember!!

Spørsmål?
Torbjørn på torbjorn_sagberg@hotmail.com eller 41323383
Anders på tiltnes@hotmail.com eller 4807 8230

Tyrving-eliten arrangere løp: MØT OPP!

Med god julehilsen fra Torbjørn og Anders!
påmeldte

(22.12.2003)


!