Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Skisamling @ Nordseter 11.-13.januar 2008


Tradisjonen tro blir det skisamling på Nordseter i midten av januar. Nærmere bestemt 11.-13.januar.

Som vanlig har vi bestilt bra vær og silkeføre;-) Det blir mulig å gå laaaaangturer eller intervaller på ski, delta i ski-O på Sjusjøen, spille snørugby + masse sosialt.

Tyrving inviterer til treningssamling på Nordseter 11.-13.januar 2008. I fjor var det ny deltakerrekord, og gledelig mange ungdommer. I år har vi tatt høyde for at det blir deltakerrekord igjen - og har reserverte over 40 senger.

Samlingen blir selvfølgelig med ski på beina det meste av tiden, derav navnet skisamling, og er åpen for alle klubbens medlemmer og inviterte løpere. På samlingen blir det også mer info om neste sesong; nytt av året er at vi får låne stort fellesrom til felles samling på lørdag kveld.

Også denne vinteren går samlingen samtidig med ski-o-løpernes stormønstring, se omtale og hele innbydelsen til O-Treff på Natrudstilen skiarena. For de som har lyst å prøve ski-o, passer dette fint som en første økt lørdag. Rennet er dessuten uoffisielt HL for alder 14-16 år.

Vi ordner transport til arena lørdag morgen, og leier kartstativ (til de som ikke har eget). Du kan velge om du vil skøyte eller gå klassisk. Etter ski-O-rennet (og lunsj inne på skianlegget) er det en fin 2.økt langtur tilbake til hyttene våre på Nordseter (de yngste kan kjøre tilbake med lederne, og ta en kortere tur ut fra Nordseter).

Tid og sted:
Samlingen starter fredag 11.januar, på Nordseter, 20 minutter øst for Lillehammer. Det blir opp til sjåførene når man ønsker å reise opp. Hjemreise etter søndagens skiøkt (og hytterydding), ca kl. 15.

Trening:
Planen er at all trening foregår med ski på beina, og Nordseter/Sjusjøen-området har også denne vinteren fine snøforhold. Det blir mulig med en skiøkt med lykt etter ankomst fredag kveld, to (eller flere) økter på lørdag og en (eller to) økt(er) søndag. Det vil bli satt felles tid for start på skiøktene, så alle kan finne seg en passende gruppe å gå med (men det er frivillig når man ønsker å trene).

Overnatting:
Overnatting blir i leiligheter med selvhusholdning. Det er dyner/puter så ta med eget sengetøy/lakenpose og håndkle. Leilighetene ligger på venstre side av veien etter Nevra landhandel. Hvem som skal bo i hvilke leiligheter kommer det info om nærmere samlingen når vi ser hvem som blir med.

Egenandel:
Overnatting koster mellom 200 og 400 kr per pers per natt, litt avhengig av hvor mange deltakere det blir på samlingen + Kjøregodtgjørelse avtales med og betales direkte til de respektive sjåførene (takst 1 kr/km/bil) + Mat kjøpes inn felles for hver enkelt leilighet og dekkes av deltakerne. Det vil bli utpekt matansvarlige for hver leilighet som har ansvaret for å koordinere innkjøpene (på vei opp til samlingen); ArneT kjøper inn for ungdommene.

Påmelding:
1) Påmelding sendes på mail til Morten Christophersen. Gi beskjed om du har behov for skyss eller stiller med bil, og evt hvor mange ledige plasser du har i bilen.

2) Påmelding til ski-o-treff sendes på mail til Arne Tiltnes. Angi om du vil leie et ski-o-stativ (brystplate til kartet).

Påmeldingsfrist er mandag 17. desember!

Påmeldte pr. 8/1:


Navn bil skiO
Morten Christophersen X
Kaare Haug X (fred. ca kl.16)
Frode Konst X (fred. 15:45)
Inge Gunnes X (fred. tidlig)
Fridtjof Eilertsen X
David Holmström X
Bjørn Ekeberg
Espen H Weltzien
Ingunn H Weltzien
Ingrid Skantze
Åsa Franzén
Torbjørn Sagberg
Henning Spjelkavik X XX (H21 - lørd. + sønd.)
Zsuzsa Fey (x) XX (D21 Asker)
Alf Pettersen X (fred. seint)
Lars-Erik Fiskum (?) X
Arne Tiltnes X coach
Marianne Engseth (x) X (D16 lørd.)
Hanna Kristine Lindseth (x) X (D17AK lørd.)
Jonas Gedde-Dahl X (H14 lørd.)
Gustav Fiskum X (H14 lørd.)
Lars Skantze X (H14 lørd.)
Håkon Njåstein X (H15 lørd.)
Torkil E Solstad X (H17-20 lørd.)
Gunnar Fiskum X (H17-20 lørd.)
Morten Saue X (H17-20 lørd.)


Vel møtt til skisamling med Tyrving på Nordseter!

(09.01.2008)

   
   

!