Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Påskesamling Storbritannia


Påskesamlingen i 2004 kommer til å finne sted i Lake District (Storbritannia). Lake District har noe av det mest spennende og varierte terrenget i Storbritannia, og samlingen avsluttes med deltakelse i JK (Jan Kjellström International Festival of Orienteering) som er et av de største årlige løpene i Storbritannia.


Overnatting:
Det blir overnatting i Windemere, som er en liten by sentralt i Lake District. Tyrving har reservert 23 senger, men må avbestille de vi ikke skal bruke så fort som mulig. Derfor er det fint om flest mulig kan være tidlig ute med å melde seg på, så vi ikke avbestiller for mange senger. Overnattingsstedet ligger sentralt i Windemere, og to minutters gange fra buss- og togstasjon. Stedet har kjøkken som står til vår disposisjon, dusjer, TV og internett tilgang.

Transport:
Vi organiserer transport i personbiler. Det er to mulige måter å komme seg til Storbritannia på; fly eller båt. Hovedopplegget går med båt fra Kristiansand til Newcastle. De som ønsker å fly må ordne dette på egenhånd, men gi beskjed om ankomst så vi kan organisere biler (evt leiebiler) i England. De som stiller med privatbiler vil få kjøregodtgjørelse i henhold til statens satser (kr 3 pr.km.). Dette forutsetter at det er avtalt påforhånd.

Det blir lagt opp til to mulige avreisetidspunkter med båt (under forutsetning av at minst 3 pers + 1 bil melder seg på den enkelte avreise). Første avreise blir torsdag 1.april kl.18.00 fra Kristiansand, med ankomst Newcastle fredag 2.april kl.10.00. Andre avreise blir søndag 4.april kl.18.00 fra Kristiansand, med ankomst Newcastle mandag 5.april kl.10.00. Hjemreise blir mandag 12.april kl.15.00 fra Newcastle, med ankomst Kristiansand tirsdag 13.april kl.9.15. Det er mulig å fly på andre dager enn dette.
Mat:
Mat kjøpes inn felles og utgiftene fordeles under samlingen. Alle må derfor ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr.dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr.dag. Matlagingen vil bli fordelt mellom deltakerne på samlingen. Maxim forsyner oss med sportsdrikk til samlingen.

Treninger:
Det meste av opplegget vil bli lagt opp av lokale løpere, og minst en o-teknisk økt om dagen vil ha poster i skogen. Det blir lagt opp til 1-2 o-tekniske økter pr.dag, og til rolige langturer en del av de dagene det kun er en o-teknisk trening. På lørdag og søndag er det individuelle løp i JK, mens på mandag er det stafett. Lagene til stafetten tas ut under samlingen. Alle blir meldt på til samtlige løp i JK, med mindre de gir beskjed om noe annet ved påmelding. Løpene belastes løpskonto på vanlig måte.
Ta med:
Hodelykt m/lader, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim-drikkebelte, Maxim-drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Overnattingen koster ca. kr 150,- pr.natt. Båt t/r koster i overkant av kr 1000,- avhengig av hvor mange det blir i hver bil. Treninger og treningsopplegg dekkes av klubben. Mat og andre påskeutgifter kommer i tillegg. For elitegruppa i Tyrving gjelder egne egenandeler for de som følger hovedopplegget. Fly dekkes fullt ut av den enkelte.

Påmelding til Morten Christophersen
Påmeldte

(19.12.2003)

   
   

!