Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Elitesamling i Danmark


I uke 13 arrangerer Tyrving elitesamling i Danmark, nærmere bestemt nord på Sjælland. Samlingen blir relevant for EM 2004 som arrangeres med base i Roskilde, og de norske EM- og JuniorVM-testløpene som finner sted i nærheten av Slagelse og Sorø. De o-tekniske øktene vil ha høy kvalitet, og det vil bli tilrettelagt for mye trening. Samlingen er åpen for alle, og også i år får vi følge av flere av våre utenlandske klubbmedlemmer. Fredag 26.mars møter vi resten av Tyrvings tropp som kommer for å delta i SpringCup.

Overnatting:
Det vil bli overnatting i feriehus nær Gilleleje, langs nordkysten av Sjælland. Overnattingsstedet ligger sentralt mellom kartene i Tisvilde Hegn, kartene nær Helsingør og kartene i Gribskov. Huset har senger til 10-12 personer, og svømmebaseng, boblebad, badstue og solarium. I en større stue finnes det TV med parabol og stereoanlegg med CD-spiller. Kjøkkenet er utstyrt med elektrisk komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. I tilfelle fint vær finnes det også hagemøbler og grill. Huset ligger på en stor tomt nær sjøen.

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler. De som stiller med biler får kjøregodtgjørelse etter statens satser (kr 3 pr.km). Det er mulig å reise med båt til København (avreise fredag 19.mars eller lørdag 20.mars) eller kjøre til Göteborg og ta fergen over til Helsingør. Gi beskjed om hvilken reisemåte du ønsker ved påmelding. De som reiser fra andre steder enn Oslo må gi beskjed om når og hvordan de kommer seg til Gilleleje. Alle bilene vil i utgangspunktet reise direkte fra samlingen til SpringCup i Hillerød fredag 26.mars. De som ikke skal på SpringCup må evt ordne transport hjem fra Gilleleje på egenhånd, og må også gi beskjed om dette ved påmelding. Samlingen varer frem til ankomst Hillerød Hotell fredag 26.mars. Derfra følges klubbens SpringCup opplegg. Pass derfor på å gi beskjed om ønsket transport hjem fra SpringCup, ved påmelding til SpringCup.

Mat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr.dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr.dag.

Treninger:
NOF vil ha samling i samme område i samme periode. Tyrving vil benytte en del av NOFs opplegg, fortrinnsvis til økter med høy intensitet. De øvrige oppleggene legges opp av klubben. Det vil bli tilrettelagt for mye trening. Det er et mål at samlingen er relevant for EM og EM- og JuniorVM-testløp. Overnattingsstedet ligger nær kysten og en turvei som går langs kysten. Det er derfor fine forhold for langturer direkte fra overnattingen. Det vil være kompetente personer som står bak den treningsplanen som blir lagt opp for samlingen, og det forventes at de fleste følger hovedlinjene i det opplegget som blir lagt opp.

Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Egenandelen på overnattingen er kr 1000,- pr.pers. for hele uken. Tyrvings elitegruppe får dekket overnatting av klubben. Avgift for strøm og vann kommer imidlertid i tillegg, og deles mellom deltakerne på samlingen. Transport dekkes av hver enkelt, og varierer etter hvilken reisemåte man benytter. Det samme gjelder mat. Kart og o-tekniske opplegg blir dekket av klubben.

Påmelding til Morten Christophersen
Påmeldte (20.12.2003)


!