Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Klubbsamling i Kristiansand 22.-25.januar


Årets første Tyrving-samling på barmark i 2004 blir i Kristiansand 22.-25.januar. Det er også mulig å reise ned fredag 23.januar. Samlingen er åpen for alle Tyrving-medlemmer. Mange av eliteløperne i Tyrving blir med, og sportskomiteen håper også at ungdomsgruppa vil bli godt representert. Påmelding til Morten Christophersen.

Snøsituasjonen i Kristiansand ser lovende ut, så med mindre det kommer nye snøfall på palmekysten blir det samling...

Overnatting:
Det vil bli overnatting på Bergstølhytta, Oddersjaa`s klubbhytte, 20 kilometer nord for Kristiansand. Det er senger med madrasser på hytta, men ikke dyner og puter. Alle må derfor ha med seg sovepose og laken.

Transport:
Transport vil bli organisert i personbiler. De som stiller med biler får kjøregodtgjørelse etter statens satser (kr 3 pr.km). Hvis noen ønsker å reise nedover fredag (fremfor torsdag) må de gi beskjed om dette i god tid. Kjørelister vil bli lagt ut på nett når samlingen nærmer seg.

Mat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader vil herreløpere betale for "3 porsjoner" pr.dag, mens dameløpere og ungdomsløpere vil betale for "2 porsjoner" pr.dag.

Treninger:
Etter ankomst torsdag blir det en nattøkt. Fredag og lørdag blir det to o-tekniske økter hver dag, og på søndag en lengere o-teknisk økt. På alle øktene vil kartene være ferdige fargekopier. 1.øktene fredag og lørdag blir lagt opp som høy-økter, og 1.økten lørdag blir sammen med KOK.

Program:
Torsdag
1.øktNattøkt på Sodefjed
Fredag
1.øktHøy intensitet i Furulunden (Mandal)
2.øktMomentløype i Furulunden (Mandal)
Lørdag
1.øktHøy intensitet sammen med KOK på Dvergsnestangen
2.øktPostplukk i Baneheia
Søndag
1.øktO-teknisk langtur på Sodefjed

Ta med:
Hodelykt m/lader, sovepose, laken, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, (Maxim) drikkebelte m/(Maxim) drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Klubben dekker overnatting, kart og opplegg. Penger til mat samles inn under samlingen, slik at mat kan kjøpes inn felles. Også kjøregodtgjørelse til sjåførene betales under samlingen. Ta derfor med nok penger (ca. 500 kr).

Påmelding til Morten Christophersen
Påmeldte (14.01.2004)

   

!