Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Innbydelsen til Vintercupen 2004

Neste løp går av stablen torsdag 12. februar på Bærums Verk! Test veivalgsferdighetene i vinternatta!

Tidsplan:

Dato: Kart/målestokk: Lengde: Hvor:
Løp 1 Tor 29. Jan Rykkinn/ 1:5000 Ca 3 km Gommerudbanen.
Løp 2 Tor 12. Feb Bærums Verk Ca 5 km Gullhaug skole, Merket fra Bærums Verk!
Løp 3 Tor 19. Feb Øvrevoll/ 1:6000 Ca 4 km Eikeli VGS (Øvrevoll)
Finalen Tor 18. Mars Gjettum og Levre Skole/1:7500 + 1:2500 4-6 km, m/kartbytte Levre Skole, merket fra Kolsås Hagesenter

Tidspunkt: Start mellom 1800 og 1900 hvert løp!

Løyper/Klasser: Det vil være kun en løype som egner seg for alle! Gate-o er noe alt fra
nybegynnere til eliteløpere kan bryne seg på.

Terreng: Alle løp vi gå på gatekart der det vil være mye hardt underlag! Allikevel finnes det
skogslommer der det kan ligge poster og/eller mulighet for veivalg.

Lykt: Man bør ha med lykt! Man vil klare å komme gjennom løypa ved hjelp av lyktestolper,
men lykt er allikevel å anbefale!

Kart: Fargekopi til alle løp. Kartene er nye og oppdaterte. Varierende målestokk.

Tidtaking: EKT på alle løp, så ta med egen brikke. Har du ikke EKT-brikke er det mulighet
til å leie for en billig penge! Resultatlister kommer på internett.

Finalen: Siste løpet vil foregå som en jaktstart der 2 av 3 løp teller.

Vask: Våtklut.

Startkontigent:
U 16: 20kr for innledende løp. 40 kr for finalen. Påmelding til alle løp: 60
17+: 30kr for innledende løp. 50 kr for finalen. Påmelding til alle løp: 90

Resultater: Begrenset med resultater på løpsarena. Strekktider kommer på nett umiddelbart etterpå.

Premiering: God premiering på jaktstarten. Premie til vinneren av Vintercupen 2004
uansett klasse. Deretter er det premiering i klassene: jenteklassen og gutteklassen
(u16), dameklassen og herreklassen (over17).

Påmelding: til Anders Tiltnes: Mail: famtilt@online.no, Tlf: 4807 8230.

Påmeldingsfrist: Påmelding til og med tirsdag før hvert løp! Det er viktig med påmelding for