Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Onsdagstrening!


Etter et par år med puslete innsats på onsdagskveldene drar vi nå igang igjen. For uinvidde kan det informeres om at onsdagstrening er et fenomen i Tyrving som strekker seg mer enn 10 år tilbake i tid.

Prinsippet er at hvis man skal orke å løpe langt (les 90min) og fort i myr og lyng om sommeren, så må man løpe litt langt (les 2 timer) og halvfort i myr og lyng (evt dypsne/skiløyper) om vinteren også. Mao: Vi tar på lykt og o-sko og løper en skikkelig tur. I tillegg er det et vesentlig prinsipp at trening er en sosial aktivitet som gjerne kan fortsette en time eller to etter at selve løpeturen er overstått - gjerne inklusive påfyll av vafler eller annet godt.

Base for onsdagstreningene har hovedsaklig vært hos fam Wiklund (først i Folke Bernadottes vei og senere i Sognsveien) periodevis avbrutt av treninger fra Christian i Ovenbakken på Østerås og Øystein i Konglefaret på Eiksmarka.

Christian, Katinka og Stella har nå flyttet til Reistadhagen 5a ved Holmen, og det blir utgangspunkt for onsdagstrening annenhver uke i vinter/vår (første gang 4.februar). For de mellomliggende ukene ventes det foreløpig på at noen melder seg som "arrangør".

Kalde fakta:
Tid: Onsdag 4. februar - ferdig skiftet kl 1730 - Deretter samme tid hver 14.dag. Siste gang blir 31.mars kl.18.15.
Sted: Reistadhagen 5a
Ta med: Lykt, o-sko, treningstøy, skift (28.01.2004)


!