Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Jukola-forberedelser


Store deler av Tyrving Elite har forflyttet seg til Finland og området mellom Helsinki og TurkuÅbo. Om en drøy uke går Jukola av stabelen i Salo, og vi ønsker best mulig forbredelser mot verdens største stafett! I Finland skal vi delta på Suunto Games, trene masse og løpe Forssa Games (WRE) - før Jukola+Venla braker løs lørdag 17.juni.

Denne samlingen er en såkalt "uoffisiell" privat samling. Anders T og Torbjørn S var interessert i å dra til Finland i forkant av Jukola for å benytte seg av det flotte terrenget, og det viste seg fort at flere synes dette var en god idé.

I morgen (fredag) drar Thomas Hodel + Nicole Eggiman, Torbjørn + Åsa F, Jamma Berge, Gabriel Lombriser (ny sveitsisk Tyrvingløper), Mathias Gilgien og Anders T til Helsinki for å løpe Suunto Games. Det er klassisk på lørdag og kortdistanse på søndag i spennende terreng, ikke ulikt Jukola. PS: AndersT ble der nr.3 sammenlagt, etter to teknisk gode løp.

Utover uken skal vi trene i naboterrengene til årets Jukola, samt i terrengene sør for Paimio (vest for Salo-Jukola). Geir H, Jessica Halliday, Dagrun BR, Audun HW, Graham G og Neil Northrop (ny britisk Tyrvingløper) kommer i løpet av uken før vi alle skal delta på mellomdistansen i Forssa Games (WRE) torsdag 15/6. Mange T-løpere fikk løpe i den prestisjetunge A-klassen, med store deler av verdenseliten til start: PS: GG ble nr.29 (+2:12), AndersT nr.46 (+3:02), Jamma nr.73 (+4:14) og der Hodel nr.137 (+7:51). I B-klassen ble NeilN nr.8 (+1:55), GabrielL nr.15 (+3:04), Torbjørn nr.16 (+3:06) og GeirH nr.34 (+4:53.

Deretter, på lørdag 17.juni, er det duket for gigantiske Venla (871 D-lag á 4) og Jukola (1.362 H-lag á 7). Alle gutta virker tente og i skikkelig god form, og jentene har unge, flotte lag, så dette skal bli bra!! Se lagoppstilling

Dette var altså en liten 'update' på hva Tyrving Elite skal gjøre de nærmeste dagene. Spørsmål fra pressen og andre nysgjerrige kan rettes til A.Tiltnes på tlf. +47 4807 8230

Vi skal forresten bo i disse hyttene! Misunnelig??

Vi får også benytte anledningen til å ønske juniorene lykke til i jnr.VM testløpene denne helgen. La ikke fjoråret uten Tyrvingløpere på JWOC bli noen vane ;-) GO FAST !!

PS: Det er ikke kun Eliten som skal i ilden neste helg. I år får vi besøk av de mer 'rutinerte' Fossilfruene i klubben; D45+ skal på Finland-tur og stiller 2 lag i Venla-kavlen. Det skal bli spennende å se om de kommer på 200., 300., eller 700. plass :-) Vi skal varme opp Finland for dere, så dette kommer til å bli bra.

(08.06.2006)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!