Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

13.plass til Anne i Junior VM


Det ble 13.plass til Anne på dagens kortdistanse i Junior VM i ski-orientering. Tross et ikke helt topp løp holdt det til å bli beste norske jente. Anne var imidlertid nesten 5 minutter bak Russiske Elena Grand, som med seier i dag tok sitt andre gull i årets Junior VM.


Anne var ikke fornøyd i det hele tatt etter dagens skuffende 13.plass. Hun falt på vei til 1.post og tapte mye tid. Da forsvant også konsentrasjonen, og det ble enda mere tidstap utover i løpet. Med beste strekktid til 5.post og flere strekk som var jevnt med de beste, viste Anne at hun ihvertfall går fort nok på ski. Hun sier selv at hun følte seg pigg i beina, og det lover godt foran morgendagens stafett. Men i dag ble det desverre litt for mye tidstap til en plassering helt i toppen.

Med 6.plass og 13.plass har Anne gjennomført et godt mesterskap, som avsluttes med stafett i morgen. Da får Anne to 17-åriger på laget. Kari Rommen Syvertsen og Ingvild Tømta har i begge rennen vært nærmest Tyrving-løperen, og er følgelig tatt ut til det norske 1.laget.

Norges lag:
1. Kari Rommen Syvertsen
2. Ingvild Tømta
3. Anne Øverøyen


Fullstendige resultatlister finnes på arrangørens sider. (21.02.2003)


!