Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Sponsoravtale med MAXIM!


Elitesatsingen i Tyrving har, som mange sikkert har fått med seg, fått et nytt driv. Vi er 12 løpere som satser hardere enn noen sinne før og i tillegg er det en rekke andre løpere, både juniorer og seniorer, som er med på elitesatsingen i Tyrving. Det arrangeres samlinger og møter og alt legges til rette for at alle som vil skal få muligheten til å bli så gode som de vil.


Senest på søndag var det dagssamling i Larvik i (så å si) snøfritt terreng og uka før der igjen kom en stor gruppe løpere hjem fra en ukes samling i Skåne. Humøret og formen stiger jo nærmere vi nærmer oss sesongstart. ALLE er inkuldert.

I forbindelse med Tyrvings storsatsing har vi fått en ny ressurs med på laget. Vi har inngått en sponsoravtale med MAXIM! Dette er en av de ledende og beste leverandørene av sportsdrikk og energivarer til idrett. Vi i elitegruppa til Tyrving profilerer MAXIM på løp og samlinger og tilbake får vi sportsdrikk og andre varer til samlinger, turer, store stafetter og mesterskap. De satsende i Tyrving får drikkeflasker og drikkebelter.

:::TAKK MAXIM:::
(09.03.2003)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!