Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

3 av 4 Tyrving-løpere til A-Finale i jr-VM!

I dagens mellomdistanse kvalifisering greide Ingunn Weltzien, Anders Tiltnes og Graham Gristwood å kvalifisere seg til A-finalen. John Fredrickson endte i B-finalen. Mellomdistanse finalene går i morgen, onsdag.

Ingunn Weltzien hadde et godt løp i dagens kvalifisering og endte på en god 4. plass, 1.00 minutt etter vinneren av heatet; Iwona Wicha fra Polen. For Graham Gristwood ble det også en veldig god dag, han endte på 4. plass i sitt heat, kun 18 sekunder bak vinner Vaclav Komanec fra Tsjekkia. Anders Tiltnes kom litt lenger ned, men kvalifiserte seg greit til finalen med en 14. plass, 2,50 bak Jacek Kowalczyk fra Polen. I dette heatet kom Anders Skarholt på en overraskende 2. plass. Fra det norske landslaget var det bare Martin Soukup som ikke kvalifiserte seg til A-Finalen.

Resultatene i dag har ingen ting annet å si enn fordelingen til A- og B-finale, det er i morgen det skal avgjøres. Klokken 10.00 onsdag starter finalene, Tyrving har altså 3 utøvere i A-finalen.