Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

VM-gull til Audun Bjerkreim Nilsen!

I dag gikk finalen i mellomdistanse av stabelen i junior-VM i Gdansk i Polen. KOKs Audun Bjerkreim Nilsen knallet til å vant herreklassen foran Matthias Merz fra Sveits. Bronsen gikk til Simonas Krepsta fra Litauen. I jenteklassen vant Helena Jansson fra Sverige foran Radka Brozkova fra Tsjekkia og bronsen gikk til Anni-Maija Fincke fra Finland. Jorid Flatekval fikk en gledelig 4. plass.

Selv var det bare Graham Gristwood som løp bra av Tyrving-løperne, han endte på en solid 11. plass.

Det ble ikke Tyrving-løpernes store dag under kortdistanse finalen i dag. Tyrving-nett har hatt kontakt med Anders Tiltnes, som kan fortelle at det er bare Graham Gristwood som er brukbart fornøyd. Plasseringene til Tyrving ble 11. plass til Graham, 25. plass til Anders Tiltnes, 30. plass til John Fredrickson i B-finalen og 43. plass på Ingunn Weltzien.
Anders Tiltnes selv var svært skuffet etter løpet. "Jeg hadde en medalje innen rekkevidde på 3. siste post. Men så klarte jeg å bomme 3 minutter på en myr." Men Anders og resten av Tyrving-løperne får en ny og stor sjanse i morgen da klassisk distanse står på programmet.

Følg med i morgen, en inspirert gjeng stiller til start etter Audun Bjerkreim Nilsens fantastiske seier i dag.