Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Oppdal - så klart : NM Stafett Junior


Junior NM stafett ble arrangert søndag 29. august på Oppdal, med 2 Tyrvinglag på startstreken. Det resulterte i en 10.plass for førstelaget MortenNP - HaraldB - AndersT, og verdifull NM-erfaring for andrelaget SverreHL - BjørnE - EirikN.

Tyrving var tittelforsvarer i H17-20, men var nok ikke blant de hotteste favorittene i år. Vi har et generasjonsskifte på gang; ikke damelag før neste år, og med fire 16-åringer var snittalderen for de to herrelagene så vidt over 17 år. Og med en del bomming på alle etapper lå våre gutter noe "etter skjema" hele veien. I en stafett som var jevnere enn på mange år; førstelaget var tross alt ikke mer enn drøye 10 min fra bronsemedaljen. Løten o-kings vant foran 2 Østmarka-lag, og av "bygde-lagene" løp også Asker (6) og Fossum (9) bra.

Resultater her: http://wingok.no/oppdal2004/resultater/stafett/H1720.HTM

Wing OK var arrangør, i et relativt krevende furuskogsterreng iblandet noe lauvskog og mange store og kjempestore steiner. Kart og lovprising av arrangementet på http://www.staff-valstad.com/ , men det diskuteres om det ikke var for mye kniving på grunn av for lite gafling: http://www.o-nett.com/forum/viewtopic.php?t=106

Neste år skal gutta ha revansje: http://o-rettslaget.tyrving.idrett.no/hovedside.shtml

(25.08.2004)

Kartutsnitt jnrNM stafett Kartutsnitt jnrNM stafett

!