Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Oppdal - så klart : VM-testløp "sprint"

Carl WK bare 36 sek. fra VM plass !?

Tyrving Nord var lette på foten i det første av dagens to VM-testløp "sprint": CarlWK viste seg fram for VM-UK med en knall 3. plass (+0:23), og TorbjørnS og AudunW fulgte opp med hhv. 11. og 12.plass snaut 30 sek etter Carl! Bernt Bjørnsgaard vant, 7 sek foran Øystein Kvaal Østerbø.

Og litt seinere, i samme løype (2,7 km / 19 poster), løp AndersT inn til seier i H19-20 - på en tid som ville gitt 10.plass i H21, 3-4 sek. foran Torbjørn og Audun.

I det andre VM-testløpet (2,8 km / 16 poster) fulgte Carl og Audun fint opp med hhv. 7. og 8. plass, og Torbjørn nr. 17, men nå gikk Kristiansands-duoen Jørgen Rostrup og Anders Nordberg uten bom og løp seg dermed oppover lista sammenlagt (som antakelig er mest interessant for VM-UK). Dermed ble det 5. plass på Carl (+0:36), 8. på Audun og 14. på Torbjørn; neppe nok til VM-plass, men en klar demonstrasjon på at Tyrvings unge seniorer er på vei til representasjonsoppgaver i framtidige mesterskap. Løperne fra Tyrvings avd. Bærum ble også belønnet med noen Craft-cup poeng for å pese rundt i Oppdals nærterreng.

På søndagens mellomdistanse ble det igjen mange Craft-cup poeng til Carl (nr.7) og Audun (12), og også noen til FrodeB (29) og Torbjørn (40).