Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Resultater "Tees Night Adventure"


I kveld gikk første utgave av Tees Night adventure av stablen rett sør for Ås. Det var 7 stolte løpere som tok turen for å vise og forbedre sine ferdigheter i natta. Dagens vinner ble Ida Tiltnes foran Øystein Sørensen og Bjørn Ekeberg. Gratulerer!!

Kveldens løp ble gjennomført som jaktstart der arrangøren (Anders Tiltnes) bestemte hvem som skulle jakte på hvem. Løypelengden var korrigert rettferdig(?) i forhold til alder, kjønn, nivå, størrelse og løypene var i tillegg gafflet så ingen var like. Starten gikk, løperne ble sendt ut i skogen og det var de første i mål som stakk av med de gjeve premiene.

Startliste:
  1. Bjørn Ekeberg
  2. Sverre Lindseth og Ida Tiltnes +15sek
  3. Frode Balchen og Øystein Sørensen + 45 sek
  4. Morten Brunes og Morten Christophersen + 75 sek


På publikumspost ledet Ida med 18minutter etter å ha løpt en noe kortere variant i starten. Øystein var nr2 med 16åringene Bjørn og Sverre på slep. Det var lenge usikkerhet i målomerådet og Ida ville greie å holde den suverene ledelsen og da vi så en ensom lykt seile glatt og smidig gjennom terrenget på vei mot mål tenkte vi:"Denne lykten går for fort til å være ei lita jentes", men ut av mørket dukket Ida opp.

Resultater:
  1. Ida Tiltnes ca 53min, 4,4km, Premie: MAXIM recoverybar
  2. Øystein Sørensen ca 56min, 7km, Premie: kokesjokolade
  3. Bjørn Ekeberg ca 63min, 6km, Premie: Moden banan
  4. Morten Christophersen ca 67min, 7km
  5. Sverre Lindseth 67.30min, 6km
  6. Frode Balchen 68min, 7km
  7. Brutt: Morten Brunes, Overtråkk


Gjennom vinteren kommer det til å arrangeres en rekke av disse uhøytidlige natt-treningene. Målet er ikke kun sosialt, men også å utvikle oss som o-løpere så vi kan ha det enda morsommere i løypa til våren når utfordringene strømmer på. Vi håper derfor flest mulig kan og vil stille opp på disse natt-treningene så det blir driv i skogen.

Det er også med TIOmila og Jukola i tankene disse natt-treningene blir arrangert og med tanke på dette savnet vi disse ringrevene på startstreken:

Christian Holmboe, Geir Hoff, Nicholas Morgan, Henning Spjelkavik, Kåre Haug, Inge Gunnes, Frode Konst, Øystein Holo, TyrvingNORD, Eivind Hoff og Leif Størmer.

(12.11.2004)


!