Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Søndagsturer på ski vinteren 2004/05


Vi forsøker også denne vinteren å samle flest mulig til felles skiturer eller i det minste skiturer med felles startsted / tidspunkt. Dette vil skje hver søndag gjennom vinteren 2004/05 i regi av Arne Vidar Pedersen. Sportskomiteen oppfordrer alle til å møte opp for felles skiturer på søndager!

Slik det i dag ser ut er det bare Skiforeningen som holder som informasjonskilde mht preparering. Det er svært nyttig å sette seg litt inn i de forskjellige symbolene som her brukes om når og hvor løypene sist ble preparert.

Hver fredag kommer det til å bli sendt ut melding (mail til o-alle) om oppmøtested basert på det vi ser på skiforeningen.no og værmelding. Det ville selvfølgelig være bedre med lørdag, men vi observerer at svært mange kun har jobb-mail og da ikke vil få med seg dette. Noen sjanser får vi ta mht sted og prepping.

Det var altså søndager kl.9.45, ferdig smurt. Toget går kl.10.00. Hvor lenge/langt er opp til hver enkelt.

Vel møtt!

.
.
. (11.12.2004)

Kommentarliste

Emne: Forfatter:
Søndag 12.desember
Morten Christophersen 11.12.2004 16:42
Føreforholdene i marka er nå vanskelige, men det finnes absolutt muligheter som er gode nok. Det er ikke meldt om snø de nærmeste dagene og skiforeningen.no skriver at det er best på veier hvor det tildligere er preppet.

Med dette som bakgrunn tar vi søndagens tur fra By i Lommedalen. Vi møtes oppe ved bommen der hvor skiløypa starter 09.45 og drar avgårde senest 10.00

I den grad det er mulig å vurdere så lang tid på forhånd vil jeg tro det er best å legge på et tynt lag med grønt klister og ta med seg både voks og klister til å legge på i tillegg. Skulle det komme ny snø lar vi klisteret være.

Arne Vidar

!