Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Dagssamling i Halden 19.desember


Elitegruppa i Tyrving legger opp til dagssamling i Halden søndag 19.desember, en dagssamling som er åpen for ALLE klubbens medlemmer. Det starter med micro-o i 11-tiden, og samlingen avsluttes med natt-o ca.kl.16. Med oss på dagssamlingen får vi tidligere verdensmester Petter Thoresen. Det er viktig at alle som vil være med på micro-o melder seg på til Morten Christophersen senest onsdag 15.desember!

Transport:
Vi kjører personbiler nedover til Halden. Oppmøte på klubbhuset på Kadettangen kl.8.45. Der organiserer vi felles transport til Halden. Kjøregodtgjørelse til sjåførene avtales for hver enkelt bil.

1.økt - Micro-o:
Mer info om hva micro-o er finner du her. Det er NOF som inviterer til åpen test av micro-o og derfor MÅ alle huske å melde seg på til Morten Christophersen senest onsdag 15.desember, med mindre de har meldt seg på direkte til arrangøren. Uansett må alle melde seg på til samlingen, og gi i så fall beskjed ved påmelding om du allerede har meldt deg på micro-o til arrangøren. Første start blir kl.10.30, mens det blir innføring i micro-o kl.10.15. Se mer info på NOFs nettsider.

Mellom øktene:
Vi ordner felles oppholdssted mellom øktene, og forhåpentligvis har vi da også dusj tilgjengelig. Ta med matpakke til lunsj. Hva det legges opp til mellom øktene avhenger av hvor mange som blir med, men ta gjerne med noen spennende kart eller lesestoff.

2.økt - nattrening:
I fire-tiden vil det bli nattrening med reflekser ute. Hvordan denne treningen legges opp vil det bli informert om mellom øktene. Husk lykt, ekstra lykt, kompass og alt annet du stiller med på TIOmila. Dette er TIOmila trening, så vi stiller like godt utstyrt og forberedt som vi gjør før vi løper ut på en nattetappe på TIOmila.

Samlingen avsluttes etter nettreningen, og hjemkomst blir en gang i 7-8-tiden. Klubben dekker kart, opplegg og oppholdssted mellom øktene. Ta med mat, penger til transport og alt o-utstyr du trenger for en dagssamling med nattrening. (11.12.2004)

Kommentarliste

Emne: Forfatter:
Påmeldte
Morten Christophersen 11.12.2004 17:09
Audun Weltzien
Anders Tiltnes
Morten Christophersen
   Påmeldte
Morten Christophersen 11.12.2004 21:47
Torbjørn Sagberg

!