Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Bing-O-Sprinten 2004


Nå er forberedelsene nesten i boks. Totalt er 57 poster hengt ut i Sandvika og omhegn, sportsdrikken er blandet, gløggen koker og kartene er nytrykket!

Tirsdag 21. desember, midt i julestria, er DU innvilget fri for å løpe Bingosprinten2004!! Kl:17.30 er det oppmøte på klubbhuset. Starten går 18.00 og her er årets PM:

Foreløpig PM:
Dato: tirsdag 21.desember!
Oppmøte kl: 17.30
Start kl: 18.00
Tema: I god tradisjon og bing-O ånd skal det ikke røpes for mye, men det går rykter på at høstens debatter rundt Micr-O har påvirket Bing-O arrangørene. Micr-O høres for undertegnede ut som skikkelig bing-O, så dette paser jo perfekt og må naturligvis testes også av Tyrving.
Terreng: Vei og nærterreng, kanskje litt is, men ingen snø.
Poster: Mange. Mange fler enn du trenger å stemple på.
Lengder: 2 forskjellige
Kart: Micr-O kart norm

Vi har ikke motatt mange påmeldinger, men regner med alle kommer. De siste årene har vært braksukksess, og løpet alle snakker om langt utover sommeren. Diskusjonene og spekuleringene rundt årets utgave har pågått lenge, og i morgen blir alt besvart!

Etter løpet blir det dusj i garderobene og gløgg og julekos i sofakroken. Det blir premieutdeling for BingOsprinten, Tyrving-Awards, lysbildeshow og koslig samvær.

Sees til løp og mor-O!

Hilsen arrangørene:
Torbjørn og Anders

(20.12.2004)


!