Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Har du ikke kjøpt O-BOKA?


Da har du muligheten til å gjøre det nå! ... og samtidig bidra til at Tyrving får penger for det. Men da må du bestille gjennom klubben ved å sende en mail til Morten Christophersen.

O-BOKA 2004 er den ideelle bok for alle som er glade i orientering og vil være en fin julegave både til deg selv og andre. O-BOKA 2004 gir et bredt og omfangsrikt bilde av norsk og internasjonal orienteringsidrett. Her finnes alt fra elite til ungdom og veteraner. VM i Västerås var høydepunktet for våre fremste utøvere. Mesterskapet ble en stor sportslig suksess for Norge. Hovedløpet, junior-VM, veteran-VM, veteranmesterskapet, O-festival, Jukola, Tiomila og alle NM-ene var andre høydepunkt i løpet av sesongen. Boka tar også for seg den den store norske medaljefangsten under VM i skiorientering og pre-o-suksessen under VM i Västerås. Boka er illustrert med over 300 bilder i farger og har 49 kart fra inn- og utland med de beste veivalg og strekktider, mange resultater og faktarammer om våre fremste oløpere. Den er i alt på 184 A4-sider og er innbundet med stive permer. O-BOKA er et samlerobjekt for alle som er opptatt av o-idretten. Den er en naturlig del av enhver orienteres boksamling. Boka kommer årlig. Første utgave var i 2003.

Sakset fra anmeldelsen på Staff-Valstad : "Årets julegavekjøp for den o-interesserte burde være enkelt. O-Boka 2004 er et enestående produkt som alle o-interesserte burde unne seg. Makan til oppsummering av begivenhetene i sesongen 2004 finner du ikke!"

I desember trekkes det hver andre dag ut ei O-bok som gis bort gratis. De som er med i trekningene de enkelte dager, er de som har bestilt bøker i løpet av de to siste dagene fram til trekningen.

Den tidligere skiorienteringsverdensmesteren Vidar Benjaminsen har stått for lay out og vært ansvarlig for alle kart. Frilansjournalist

Erik Borg står for det meste av teksten og bildene.


Prisen er 330 kroner for O-BOKA 2004. Et spesialtilbud er 2003+2004 bøkene til 490 kroner. Det er også mulig å kjøpe den svenske utgaven av O-BOKA 2004 for 300 kroner. Den svenske O-BOKA inneholder helt andre artikler og bilder enn den norske, så for de som er interessert i å følge med på svensk orientering anbefales denne boken.


Kondis sin anmeldelse av boken (25.12.2004)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!