Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Svein-Erik er gått bort



Det er med stor sorg vi har mottatt beskjeden om at Svein-Erik Pedersen er gått bort etter kortere tids sykdom. Svein-Erik har vært hovedstyreleder de siste 3 årene, men har en lang tilhørighet til Tyrving.

Som aktiv på 60-tallet var han en av klubbens beste sprintere og lengdehoppere. Han bidro også sterkt til at Tyrving vant norgesmesterskap og medaljer i flere juniormesterskap på 1000 m stafett i denne perioden.

Med Svein-Eriks alltid positive innstilling, var det naturlig for han at han etter sin aktive karriere tok på seg administrative oppgaver i klubben. I en periode var han nestformann og i 2002 ble han valgt som styreleder. Dette engasjementet sprang frem fra et ønske om å gi noe tilbake til klubben som hadde gitt ham mange fine stunder i en viktig periode i livet.

Det har vært en stor glede og inspirasjon å få jobbe sammen med Svein-Erik. Hans gode humør, store entusiasme, engasjement og positive innstilling smittet over på oss andre. Av de initiativ som Svein-Erik kom med kan nevnes barneidretten der han fikk satt i gang idrettsaktiviteter for barn i barneskolen i samarbeid med Idrettshøyskolen. Han var også initiativtaker til arrangering av skolemesterskap for ungdomsskolen som ble arrangert for første gang i 2003. Han engasjerte seg også sterkt i prosjektet med Rud/Hauger Idrettspark og arbeidet med friidrettshallen som medlem av styret og arbeidsutvalget i stiftelsen Rud/Hauger Idrettspark. Vi føler alle et stort savn og et tomrom når Svein-Erik er gått bort alt for tidlig i en alder av 61 år. Våre tanker går til hans nærmeste.
(13.04.2005)


!