Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Gildesprinten 20/9 2006


Onsdag 20/9 2006 arrangerte Tyrving Gildesprinten - lenge kjent som 'skolemesterskapet' - for 7. klassinger (12-åringer) i vestre Bærum. Løpet gikk som vanlig i trygge omgivelser på Kalvøya, i vakkert høstvær. Vi takker 266 gutter og 264 jenter for frammøtet, og gratulerer alle med innsatsen!

Resultatlisten er nå lagt ut, sammen med strekktidene

Vi trenger litt mer fintelling, men det ser ut til at Rykkinn skole (126 poeng) har gått av med en knepen seier foran Jong skole (125 poeng) i kampen om vandreskjoldet.

Deltagerantallet er ganske stabilt over 500, i år var det påmeldt 585 elever! Og Tyrving gleder seg spesielt over å finne hele 7 av våre rekrutter på startstreken i år: Gustav Fiskum klarte en plass på pallen, og det var flott innsats også av Jonas Gedde-Dahl, Markus Kongsberg, Petter Reistad, Jørgen Hjellup Horne, Lars Skantze og Håkon Marius Hoff.

I vedlagte word-fil finner du informasjon til løperne, og her er link til startlistene.

(18.09.2006)

   
På pallen: Rebecca Rognsvåg (1), Heidi Røkenes (2), Marit Bjerkreim (3) På pallen: Rebecca Rognsvåg (1), Heidi Røkenes (2), Marit Bjerkreim (3)
På pallen: Hallvard Haugen (1), Gustav Fiskum (2), Tobias Neraas (3) På pallen: Hallvard Haugen (1), Gustav Fiskum (2), Tobias Neraas (3)

Vedlagte filer

Informasjon
informasjon om gildesprinten

!