Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

AOOK-samling H/D 13-16 i Vestfold


Oppdatering 26/3: Samlingen er UTSATT én uke, til helgen 4-6. april. Mer om det, og link til revidert innbydelse, under Nyheter.

Vi håper flest mulig av våre 13-16 åringer vil være med ned til Larvik - slike samlinger er mye moro, veldig lærerikt og en fin start på o-sesongen! PÅMELDING til Arne Coach (tlf. 4819 7144), seinest tirsdag 1.april.

Opprinnelig tekst

Helgen 28-30. mars inviterer vi til o-samling i Vestfold, sammen med ca 80 andre av Akershus&Oslo-kretsens ungdommer. Med innkvartering på Sky skole vest for Larvik, og 4 treningsløp (i HL-relevante terreng); 1 nattløp + 1 rolig o-teknisk trening + 2 vanlige o-løp.

På AOOK's nettside finner du hele innbydelsen. Tyrving er medarrangør, og stiller med flere voksne ledere.

Disse var påmeldt pr. 25/3: Marius MS + Håkon N + Gustav F + Lars S + Jørgen HH + Jonas G-D + Martin G-D + ....

PS: Er du usikker på om du klarer nattløpet? Det pleier å gå bra (og er veldig moro ;-). Kortløypa er lett (C-nivå), og det er fellesstart så alle får noen å løpe sammen med. Og du har jo prøvd nattløp på Kalvøya....

Ledere pr. 24/3: Arne Tiltnes + Johan Gedde-Dahl + VIP Skantze + Gunnar Fiskum + ....

Vi trenger flere leder! Tyrving er arrangør (sammen med Ås IL), dvs. at vi må stille med ca 5 voksne / juniorer som (vei)ledere, tilsynsvakter, (proviant)innkjøpere etc. O-teknisk består jobben i å veilede før+etter de 3 o-løpene, og være instruktør ute på 1.økt lørdag formiddag. Som leder får du gratis opphold, og mulighet til selv å løpe de 3 o-løpene.

(11.03.2008)

   

Vedlagte filer

Innbydelsen

!