Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Rekruttkurs og -trening 2008


Endelig vår! O-sesongen har så smått startet opp, og nå kan vi også ønske alle nye og tidligere o-rekrutter velkomne til Tyrvings rekruttkurs og -trening. Vedlagt finner du invitasjonen til årets kurs for nybegynnere og videregående. Kurset / treningene starter mandag 28. april med oppmøte på Tanum skole kl 18:00. Det vil være seks kurs-mandager før sommeren og fire etter; på våren på Tanum skole, mens vi etter sommeren forflytter oss til Veritasparken. Kurset inkluderer også syv rekrutt-o-løp på onsdags-kvelder, på ulike steder i Asker & Bærum.

For å komme i gang så raskt som mulig på første kurskveld er det fint med påmelding på forhånd, via e-post til Anna Göhlman eller tlf 480 21 215. Ved påmelding ønsker vi navn, adresse, fødselsår, tlf nr (gjerne både hjem og mobil) og mailadresse.

Kursavgiften er kr.600, som da inkluderer alle 10 kurs/trenings-kveldene og 7 rekrutt-o-løp.

Ekstra-trening torsdager: Rekrutter født -96 og -97 som har deltatt på videregående o-kurs (eller tilsvarende) vil fra i år få et eget treningstilbud på Tyrvings felles o-tekniske treninger på torsdager (treningsplan m.m. finner du i vår nettkalender ). Første torsdag med treningstilbud for rekrutter er torsdag 24. april med oppmøte kl 18 på Vardåsen (Asker). Også for denne treningen er det fint med påmelding på forhånd (til Anna Göhlman, se over), da er det lettere å forberede treningen.

(11.04.2008)

   

Vedlagte filer


!