Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

O-kurs for rekrutter 2010


Tyrvings orienteringskurs for barn og unge starter opp mandag 19. april, på Tanum skole kl.18. Kurset har to ferdighetsnivåer (nybegynnere og videregående), se vedlagte kursinvitasjon. I tillegg tilbyr vi et opplegg for de som er klare for større o-tekniske utfordringer.

For info og påmelding, ta kontakt med Hege H Feiring (via e-post el. mtlf. 93 66 06 83).

Rekrutt-kurset består av til sammen 11 treningskvelder (på mandager) i perioden april-oktober. Kurset har to ferdighetsnivåer (nybegynnere og videregående) og henvender seg spesielt til aldersgruppen 8-12 år. Se kursinvitasjonen vedlagt nedenfor.

I tillegg kan barna/ungdommene prøve seg på egne rekrutt-O-løp som klubbene i Asker & Bærum arrangerer, til sammen 7 løp (på onsdager), og ikke minst på Knut Valstads minneløp søndag 30. mai. Og - det blir tradisjonell trivelig Tyrving rekruttleir med overnatting siste helgen i august. Vedlagt nedenfor finner du hele årsplanen for o-rekruttene.

Påmelding til rekrutt-kurset (helst innen 15/4) og evt. spørsmål skjer til Hege H. Feiring (via e-post el. mtlf. 93 66 06 83).

NB 1! De som skal gå det videregående kurset inviteres i år med foreldre til en "tjuvstart" i form av teorikveld mandag 12. april kl 18:30 på klubbhuset på Kadettangen. Supert som forberedelse før vi skal ut i skogen!

NB 2! I år har vi et nytt tilbud til våre mest erfarne rekrutter, det vil si dere som er i tolvårsalderen og er klare for større utfordringer enn nybegynnerløyper. Dere får et tilpasset opplegg i tilknytning til Tyrvings ordinære o-trening på torsdager. Første trening med slikt opplegg blir torsdag 15. april.

Du er hjertelig velkommen til først å delta et par ganger på rekruttkurset i Tanum-skogen på mandager, hvis du føler at du trenger litt "oppvarming" i trygge omgivelser etter en lang vinter uten kart & kompass.

For å få til et best mulig opplegg vil vi gjerne at dere som skal være med på dette sender egen påmelding til Hege H. Feiring, se mailadresse/tlf.nr ovenfor.

VELKOMMEN !

(15.03.2010)

   

Vedlagte filer

Invitasjon Rekruttkurs 2010
Årsplan Rekruttkomitéen 2010

!