Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig Påskesamling

Påskesamling


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Påskesamling
AndersT 11.04.2006 17:14
 
Hei Alle Sammen.
Her er en liten rapport fra Påskesamlinga.
Vi har vært i Skåne/Åhus i snaue 3 dager nå. Det er helt bart og stort sett bar himmel med en varmende sol. Her er det mange spennende terreng, og alle har vært med på alle øktene, dvs 2 eller 3 hver dag. Med andre ord en vanvittig sprek gjeng på tur!

På lørdag løp vi sprint i Kristianstad sentrum, der de fleste ble disket pga et virrvarr av blomsterbedd og andre "feller".
Mandag var det samlingsmesterskap på kartet "Kronoskogen". Vinneren ble Anders med 25:34min på 5,4km, og de andre fulgte like etter på lista.

I dag (tirsdag) har vi vært litt lengere nord i landet, der vi har løpt i et kupert terreng med stooore, store steiner. Vegard dro hjem i dag, og Kristin Øverøyen m/venner sluttet seg til oss. Nå er vi 24pers., og når Hoffalainen kommer i kveld er vi 25 o-løpere.

Alle er med på å lage lunch og middag, og det er forholdsvis ryddig. Det er blitt kjørt diverse mesteskap i CF, der den største bomben var at Thomas Furuheim knuste BjørnEkeberg;)

Planen videre er som følger:
Tir. kveld: Nattmesterskap m/NTNUI. Fellessstart.
Ons.: 2 o-tekniske + 3. økt: 1km sprint! Favoritt: Sverre. Utfordrere: Espen, Torgeir, Mathias, MortenWestergaard, Furu, Jamma, Ove, Torbjørn, Ida, Ingrid, Ingrid, Rannveig +++
Tors.: o-teknisk + 7-manna.
Vi stiller med 2 jevne, sterke lag, og går for å ligge i tet etter 1., 2. og 3. etappe med begge lagene! Følge med live på nett!
Lør-Man: EM-testløp og Påskeløp. Våre fremste håp: Torbjørn, Jamma, Audun, Anders og kanskje Ingunn i dameklassen?

Kommentarer eller spørsmål vedr. Tyrving på samling;)?
Bare å komme med dem!
Message    RE: Påskesamling
jens sagberg 19.04.2006 15:59
 
sitter igjen med et par ulvangsokker som ikke er mine. Lå på gulvet i bilen. Str --> veldig små

!