Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig Utnyttelse av internasjonal o-erfaring i Tyrving

Utnyttelse av internasjonal o-erfaring i Tyrving


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Utnyttelse av internasjonal o-erfaring i Tyrving
Olav Nipen 09.01.2003 13:47
 
Tyrving er etter min mening preget av å være en sterk o-klubb, ha en sterk juniorgruppe, ha mange ressurspersoner, mange spreke veteraner, flere løpere fra andre land og mye internasjonal o-erfaring. For å gi ekstra gode tips når vi ønsker å løpe o-løp langt utenfor Tyrving-land, er det en ide å få oversikt over personer som kan gi ekstra verdifulle råd, og at dette Forumet kan være en egnet plass for dette.

Olavs spesielle kompetanseområder er:

1) Canada og til dels USA; bodde nesten 6 år i Calgary (1997-2002), har et topp kontaktnett i Canada og har løpt o-løp i de fleste provinser i landet. Jeg tror World Masters i 2005 avholdes NV for Edmonton (300 km N for Calgary).

2) Danmark; bodde 4 år like nord for København (1989-1993); har løpt over 200 o-løp i Danmark, spesielt på Sjælland, men også endel i Silkeborg-området. Har god kontakt med noen kjernepersoner og klubber like nord for København.

3) Alsace, Baden og Sveits; vi har hus og tilbringer mye av ferietiden mellom Colmar og Freiburg, og har deltatt i mange løp i disse områdene, og har kontakt med noen kjernepersoner i alle 3 områdene.

4) Bergen (ikke sikker på om dette er internasjonalt eller ikke); oppvokst i Gneist-land i Fana og kjenner området godt.

Jeg hjelper gjerne Tyrving-løpere med info og kontakter innenfor områdene ovenfor (e-mail: olav.nipen@hydro.com ).

Hilsen O-lav







!