Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig Euromeeting Update

Euromeeting Update


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Euromeeting Update
Anders 06.08.2009 16:59
 
Denne helgen er det Euromeeting samtidig med SoW, i Sveits. Vår egen Bjørn Ekeberg, som har vært veldig sterk i år, representerer Norge. Vi her hjemme følger med i spenning om Bjørn kan følge opp løpingen sin også på kontinentet, eller om det blir en "stjernesmell" på ham ;)

På orientering.se er det lagt ut en liten oppdatering om statusen nede i konkurranseområdene. Det har vært kraftig regn, og lørdagens løp har blitt flyttet. Fredag løpes Euromeeting som normalt, men lørdagens langdistanse spøker det litt for. Søndag er det stafett.

www.orientering.se: http://www.orientering.se/Nyheter/Sjuk-SM-etta-och-bortregnad-tavlingsdag/

Følg også med på bloggen (tyrvingelite.blogspot.com)...
Message    4.plass Euromeeting
Anders 07.08.2009 23:07
 
Bjørn skuffet ikke og løp i dag inn til en utrolig sterk 4.plass på Euromeetings første løp, mellomdistanse. Det var et veldig tøft terreng, der 3,9km ble vunnet på like over 40min. Bjørn hadde 42min, og var bare 10sek bak 3.plassen.
Bjørn følger opp 5.plassen fra NM Ultralang for en liten uke siden og viser at han er en av de tøffe gutta - som løper Ultralang for å bli god!! Respekt. Bak på lista har Bjørn løpere som Hubmann, Luckasen, Nurmonen, Millegård, Rost, Skjeset og Skarholt, i tillegg til en haug med Jr.VM medaljører...

Stor grattis fra alle oss her hjemme! Utrolig kult.
Lykke til i morge.

Se elitebloggen/klubbbloggen: tyrvingelite.blogspot.com/


Message      Euromeeting Kart
Anders 10.08.2009 15:34
 
Bjørn har skrevet et referat med kart og veivalg fra helgens konkurranser i Sveits. Moro med kart, og verdt å ta en titt på hvordan en av Tyrvings alle beste o-løpere løper orientering!!
se: http://tyrvingelite.blogspot.com

!