Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig 143 - Er rett og slett FANTASTISK !

143 - Er rett og slett FANTASTISK !


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  143 - Er rett og slett FANTASTISK !
Eivind 14.01.2005 22:58
 
Det har etter min mening vært alt for liten oppmerksomhet rundt Frodes fantastiske Verdensrekord - selv her i klubben hans !
Det er på tide noen faktisk gir mannen den honnør han fortjener etter en slik prestasjon. Bare det å løpe 143 løp er i seg selv imponerende - når vi i tillegg vet at Frode er en sånn stabeis at han på død og liv skal løpe H 21 E hver bidige gang det er mulighet for det, så blir det ennå mer imponerende !! Frode; Det hadde vært like gyldig om du hadde deltatt i andre klasser også !

Jeg tør ikke engang tenke på hva 143 starter i løpet av ett år koster i påmeldingsavgifter ! -eller forbrukte reisebudsjetter, bensinpenger, antall reisedøgn i en hvit varebil, eller aller verst antall poster som du har kvittert på i løpet 2004 !!!

Vi som stort sett får nøye oss med å følge o- sporten i cyberspace og aldri har nok tid til trening, burde i hvertfall få noen reisebeskrivelser - eller hva med en egen hjemmeside !!!
La oss få se noen kart da mann ! - eller få høre om noen skikkelige bomturer, eksotiske løpsområder eller noen skikkelig traumatiske reisebeskrivelser !

La det avslutningsvis være helt klart at er det noen som fortjener ros ,honnør og årets oppmerskomhet - ja så er det vår nye verdensrekordholder. Frode vi ønsker deg velkommen til H 35 - og ser frem til at du kan omsette noe løpskvantitet til enda mer kvalitet til beste for fremtidige veteranstafettopplevelser !

Du har bragt Tyrving navnet frem på din spesielle måte -
GRATULERER SÅ MYE !!!
Message    RE: 143 - det är ju stor konst!
ArTi 18.01.2005 17:57
 
Også svenskene er imponert: http://www.alternativet.nu/alternativet.asp?id=3127
Message    RE: 143 - Er rett og slett FANTASTISK !
AndersT. 16.01.2005 10:50
 
Helt enig i alt Eivind skriver her.
Spessielt hadde det vært moro å sett kart og noe statistikk på hvor mange poster du har tatt, antall bom, hvilke land, resultater, hvor mange seire, og alt annet jeg ikke kommer på i farta.

God idee å kanskje droppe noen løp denne sesongen og heller sette seg ned å lage en hjemmeside med kart og statistikk fra rekordåret 2005:-)

Må jo også sies at Frode fikk honnør på NOF's hjemmeside (www.orientering.no) på lik linje med VM gull, NOM gull og andre store bragder i O-Verden!!

Juppjupp: Gratulerer!

Linker:
http://www.orientering.no/wfArticle.aspx?ArticleId=31366&OrgElementId=377
http://www.ostlendingen.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050103/OSPORT/101031010/-1/Newsrobots

!