Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig Deilig laguttak!

Deilig laguttak!


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Deilig laguttak!
AndersT 14.04.2005 11:42
 

Da var det gjort, og ikke dårlig må jeg si. Dette blir en herlig natt med blåbär-soppa, alltid varm pasta og pølser tilbredt av eminente lagledere, løpere som kommer smilende inn i telte, masse ungdommer som smiler og varmer opp sammen med seniorene som skal ut i en ensom kamp i skogens mørke, maxim i alle flasker, go-ord som hagler, speaker som roser denne Geir som flyr så lett mellom trærne og Norges beste senior som snart skal ut på siste etp, med bare 1 minutt å ta igjen på LarsSkjeset og 7.plassen, og som 90min senere stempler utslitt i mål samtidig som NTNUI kommer til runding 3km før mål. Ikke lenge etterpå flyr det en maxim-bar gjennom lufta som Audun lett får tak i og tygger i seg, det er jo ikke lenge til han skal løpe WC. Hele laget samles i en stor gruppeklem der alle 35 Tyrvingløperene får være med fordi alle har bidratt til kjempestemning hele natta og alle har hatt det like gøy, ikke minst Sverre som fikk kongeheng på 2.etp og vekslet bare 8minutter etter Bole i tet. Laglederene gratulerer hverandre med nydlig utført jobb hele natta der de har informert alle om hvordan det ligger ann, tilbredt mat, bladet maxim, smilt og aldri klaget over temperaturen eller gjørma, sørget for varmt tøy til alle som kom i mål og en velfortjent kaldt øl til Geir, før de setter seg ned i stolene sine og sover godt og drømmer om de morsomme og givende oppgavene de har under Jukola.
Løperene har hatt det minst like gøy og ikke minst Nicholas som trodde han var i dårlig form, men den gang ei. 3 km før mål og den vansligste biten igjen lå han sammen med bekkelagets Jørn. Etter den lange bakken skulle de opp 5 kvoter til. Nick fikk djevlen over seg og spurtet alt han hadde, stemplet på psten som lå der den skulle, men jørn som måtte ta ut alt han hadde for henge med hadde kommet til feil gafing og romte etter nick:"hvor er vi??? du kan ikke løpe så fort å fortsatt ha kontroll, det er ho helt utrolig imponerende". Tyrving var allerede borte i skogen og slik ble enda et lag ristet av. Nick vekslet og sendte ut MC sammen med SNO og NTNUI, som viste seg å være intet problem.
På bussen på vei hjem talte vi opp hvem som hadde størst bom iløpet av natta, og det ble overaskende nok Anders;-) Han greide å komme til feil gafling på 1.post og tapte 3 minutter og klynga, som senere gikk på en 10-minutters veivalgsbom! Som straff måtte han synge Tyrvingsangen 6 ganger på rappen, en for hver plassering vi var bak Halden. Tilslutt holdt ikke Torbjørn ut lenger og det ble inngått en avtale om at Anders istedet skulle spandere slåbär-soppa hele Jukolanatta!
Message    RE: Deilig laguttak!
Anonymous 14.04.2005 12:10
 
Herlig. Fikk frysninger nedover ryggen av tanken på å høre Anders synge Tyrving-sangen

!