Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig KM

KM


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  KM
Hennings 22.08.2005 08:50
 
Muligens har folket for kort "attention span" til å sette pris på langstrekk?

http://www.opn.no/forum/viewtopic.php?p=1730#1730
Message    RE: KM
Eivind 24.08.2005 13:23
 
Svært interessant debatt som nå ruller og går på OPN' sider. Riktig fornøyelig lesning, og med enkelte bidragsyteres kommentarer i tillegg til kart er det ekstra moro.

Angående lørdagens individuelle løp i H21 er det en som påpeker at kartet var kuttet noe, slik at det ene langstrekket 4-5 ikke gir full informasjon vedr. et veivalg rundt på vei.

Dette er for oss lokalkjente veien fra Skoglund opp Syljudalen og "alle vi" vet at den går like utenfor kartkanten. Ergo kunne det være et innteressant alternativ fra nettopp 4. til 5. post. Noen som har sjekket om det var løpere som tok dette valget og evt. har synspunkter på hva det medførte av tid ?

Kunne forøvrig være svært interessant i å høre Eysteins egne vurderinger av hva som han mener er fornuftig (også søndagens to langstrekk)

Eivind
Message      RE: KM
anders tiltnes 24.08.2005 20:39
 
hei.
jeg tok dette veivalget! tapte 3 minutter til valstad, men bommet 2 min inn i posten! så tror nok det var ganske hippsomhapp! var litt kronglete utgang av 4.posten... ,men veien var fin og rett, og man sparte no sikkert litt kreften og "ork" på å løpe der, men løypa var ikke lang nok til at det var vits i å spare på noe som helst!!

anders

!