Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig RE: Jukola, et veldig godt lag!!

RE: Jukola, et veldig godt lag!!


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Jukola, et veldig godt lag!!
Anders Tiltnes 04.06.2003 22:53
 

Synes årets Jukola lag ser ekstremt lovende ut!! Har noen et forslag på hvordan vi skal greie å løpe bra, ALLE sammen, hadde det vært bra fått noen synspunkter på dette!!!

Å få til 7 skikkelig gode STAFETT-løp hadde vært bra. Jeg vet ikke hvilke resultater vi har fått de siste 10 årene? Men kan vi slå dem bør vi jo greie det!
Message    RE: Jukola, et veldig godt lag!!
Geir 06.06.2003 09:44
 
Vi har startnr. 89 i år etter fjorårets plassering.
Hvis alle løper fort og ikke bommer går dette veldig bra. Vi har et godt lag, og det kunne vært gøy hvis alle hadde dagen! Hvis vi ikke tar noen unødvendige sjanser, men tenker på laget. Skal være ærlig nok til å si at vi kommer nok til å tape litt gjennom hele stafetten. Skikkelig gøy hvis vi ikke gjør det selvfølgelig, og det er det vi må satse på.
Torbjørn trenger bare å være med godt framme på 1. Jeg og Nicholas må løpe feilfritt på natta. Da har Anders et godt utgangspunkt og løper safe (som vanlig, ikke sant?), Frode og Carl har da et gyldent utgangspunkt til å vise at Tyrving må man ta seriøst. Og så avslutter Audun (som er i knallform) på et glimrende vis. Gjengen jubler. Plassering blir deretter!!!
YES, YES, YES!!!!!
Message    RE: Jukola, et veldig godt lag!!
Christian H 05.06.2003 12:01
 
> Jeg
> vet ikke hvilke resultater vi har fått de siste 10 årene?
> Men kan vi slå dem bør vi jo greie det!

25 plass i '92. Deretter et par-tre plasseringer på 30- og 40-tallet. De siste årene har ikke vært noen kjempehit (alltid noen som ikke har hatt dagen).
Message      RE: Jukola, et veldig godt lag!!
Anders Tiltnes 05.06.2003 22:31
 
Da synes jeg vi skal prøve å få alle til å løpe gode etapper og komme oss under 50 tallet. Det greier vi!!

!