Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Diskusjon

Kategorier Orientering Sportslig Priser til ungdomer?

Priser til ungdomer?


Emne: Forfatter:
Tidspunkt:
   
Message  Priser til ungdomer?
Anonymous 02.07.2003 10:56
 
Under avstemmning om årets stafettløper i Tyrving var ingen ungdommer foreslått, kan ikke de vinne denne prisen.
Det er jo blant de som gjør det best i staffetter nå for tiden.

I kategorien årets mesterskapsløper ble noen av tyrvings ongdommsløpere blandt de tre beste i o-festivalen tross av noen løpere som måtte stå over pga. skader.
SÅTyrving kan få flere topplasreinger i Hovedløpet
Message    RE: Priser til ungdomer?
Morten Christophersen 02.07.2003 13:24
 
Det kommer til å bli flere nye kategorier i Tyrving Awards 2003, og det kommer helt sikkert til å bli flere ungdommer nominert. Om det blir i kategorien årets stafettløper gjenstår å se.

Tyrving Awards ble utdelt for første gang i 2002 som en "prøveordning". Siden det var vellykket kommer vi til å forsøke å videreutvikle det, og det innebærer at vi inkluderer hele klubben (også ungdommer, veteraner og ledere).

Med årets mesterskapsløper regner jeg med at du sikter til mesterskapspokalen? Den har ikke noe med Tyrving Awards å gjøre, men deles ut av styret i o-gruppa. Mesterskapspokalen tilfaller den beste mesterskapløperen i løpet av hele sesongen. Det vil stort sett si den som har plukket flest gull eller de gjeveste medaljene i nasjonale eller internasjonale mesterskap. Det eneste mesterskapet for ungdommene er Hovedløpet, og med medalje i HL har også ungdommene mulighet til å få tildelt mesterskapspokalen.

Tyrving har en veldig god ungdomsgruppe for øyeblikket, og det skal bli spennende å følge med ungdommene i Hovedløpet (og videre utover høsten).

Jeg ønsker alle ungdomsløpere i Tyrving lykke til i Hovedløpet!!!

!