Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Stafetter

Tyrving hadde 4 lag / 60 løpere (!) i aksjon i årets 15-stafett. Østmarka viste seg som Vill, Vanskelig og Våt, og flere favorittlag gikk på diskvalifiserende feil. Men ikke de 3 beste lagene våre:

Tyrving 1 løp seg opp fra 8. etter første veksling til en flatterende 2. plass, +17:56 bak suverene Fredrikstad SK.

Tyrving 2 lå nede på 20 plass etter 2 etapper, men avsluttet sterkt til en 9. plass (+ 47:20). Da ble det også pokal for beste klubblag nr. 2 !

Tyrving 3 ble til slutt nr. 23 av 30 fullførende / 44 startende (+1:43:10), det etter at 3.rekka (snittalder 14,3 år) vekslet som nr. 5 etter 1.etappe. Ikke pokal, men beste (og eneste fullførende) klubblag nr. 3 !

Tyrving 4 gikk på en disk allerede på en 2.etappe, men resten av laget lot seg ikke affisere og gjennomførte i fin stil - og satte punktum for stafetten som siste lag inn fra skogen.

Alle resultater hos arrangøren (23.05.2005)
Våre etappetider her

Årets TioMila er over. Damene forbedret fjorårsresultatet til en bra 48.plass, mens herrene i år kunne løpe inn til 59.plass. Selv om begge resultatene var under målsettingen var det en fin tur og mye oppløftende løping. At herrene ikke blir dårligere enn 59 når det bare er noen få løpere som løper gode løp viser at vi er på riktig vei og har et jevnt godt lag. Ingen store blemmer på noen av lagene i år må være godtkjent, og herrenes 2.lag presterer dessuten langt over forventet. Det kommer nye sjanser, og Tyrvingseier i TIOMILA 2010 er målet! (13.05.2005)
Les mer

Jukola- og Venlakavlen arrangeres i år i Sippu (Finland) 18.-19.juni. Tyrving kommer til å benytte Jacobs-O-Reiser sitt reiseopplegg. Hovedopplegget blir med buss og båt (evt fly t/r Stockholm og buss/båt derfra). Det blir også mulig å reise med fly, men da må man ordne reiseopplegget selv. Tyrving dekker billigste reisemåte for de som kvalifiserer deg for 1.lagene for herrer og damer. Løpere på 2.laget må dekke reisen selv. Tyrving dekker startkontingent for alle.

Tyrving satser på å stille 2 herrelag og 1 damelag. I tillegg blir det med 2 lagledere som ikke skal løpe. Det er gafling på samtlige etapper i begge klassene. Påmelding til Jukola/Venla gjøres som for vanlige løp til Kirsten Larsen, mens påmelding til reiseopplegg gjøres til sportskomiteen. Mer info finnes på Jukolas nettsider. (12.03.2005)
Tyrvings Jukola-side

Info om stafetter med påmeldingsfrister, uttaksdatoer og uttakskriterier. (07.03.2005)
Les mer

På lørdag stilte Tyrving med hele 3 lag i 25manna utenfor Stockholm, og med et bedre 1.lag enn vi noen gang har hatt. Bare en håndfull klubber stiller med 3 lag eller mer, så vi var i toppen når det gjaldt bredde. Målet var også å være med å kjempe i toppen av stafetten. Rekorden var 46.plass fra i fjor, men den rekorden ble knust i år. Etter at 25 løpere hadde gjennomført sine etapper endte vi på en sterk 24.plass. Det ga oss minneplakett (deles ut til de 25 beste) for første gang!!!

Sportskomiteen takker alle som var med på 25manna for innsatsen og håper flest mulig Tyrving-løpere setter av helgen 7.-9.oktober 2005. Da er målet en plass blant de 15 beste! (11.10.2004)
Nå med resultater for alle lagene / etappene:

Årets TioMila er over. De siste årene har vært harde med Tyrvingøyne og med tanke på TIO-tradisjonene vi hadde på tidlig 90-tall. Årest TIO markerer derimot at vinden er snudd og Tyrvings potensiale begynner å skinne gjennom! Vi løp som et lag, og selv om det i år ikke florerte med toppløp, løp vi oss godt gjennom stafetten. Selv om det ikke synes av resultatlistene stemplet vi i mål på 40.plass. Vi er sikre på at resultatene i årene fremover kommer til å toppe hverandre. Tyrvingseier i TIOMILA 2010 er målet!

Da har alle ti løperne skrevet om hver sin etappe... (22.06.2004)
Les mer


<< Forrige  1  2  | < 3 > 

!