Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

O-rekrutter : Mandager på Tanum skole


Tanum skole kl. 18-19:30 vil fom. 25.april være Tyrvings faste treningssted for alle o-rekrutter tom. 12 år - både nybegynnere og de med noe erfaring.

Der vil det bli arrangert kurs og treninger med 3 forskjellige vanskegrader. Foreldrene vil også få mulighet til å øve seg med kart og kompass. Wenche Hultgreen har ansvar for opplegget, sammen med mange gode hjelpere.

Innbydelse til kurs for nye rekrutter og trening for de med noe erfaring finner du vedlagt, og du kan lese mer om Poengjakten 2005.

Poengjakten 2005 - Øvelse gjør mester: For hver gang du er på en mandagstrening på Tanum eller på rekruttkarusellen på onsdagene samler du deg ett poeng; alle poengene blir lagt sammen i slutten av september. Dere som da har flest poeng vil få en Tyrving-løpstrøye i premie; denne deles ut i oktober på sesongavslutningen på klubbhuset. Så møt opp på både mandagstrening og onsdagskarusell !

Hvert år deles det også ut Tyrvingkrus til de o-rekruttene med størst iver og framgang i løpet av året, gjennom mandagstreninger og onsdagskaruseller. For å få krus må du dessuten ha deltatt i minst ett o-løp. Rekruttkomiteen avgjør til slutt hvem som har gjort seg fortjent til krusene, som også deles ut på sesongavslutningen.

(21.04.2005)

   

Vedlagte filer


!