Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Resultater

Klubbmesterskap Kort ble arrangert torsdag 31/8 ved Østernvann. Med 63 deltakere (derav 15 flotte rekrutter :-) på en lekker sensommerkveld, godt badevann og hyggelig "after-O". Øystein Holo hadde designet tricky kortdistanseløyper i Lathusåsen, der de færreste klarte å balansere vilje og fart med o-teknikk. Resultatene finner du nedenfor, og i vedlagte regneark kan du analysere strekktidene.

Klubbmesterskap Klassisk ble arrangert torsdag 17/8 i Eystein-løyper på Krokskogen. Resultatene finner du nedenfor. (28.08.2006)
Resultatene fra KORT og KLASSISK

Allerede første dag av O-festivalen markerte Tyrving seg: Største prestasjoner stod nok Audun H Weltzien for med en klar seier i H21E1-sprinten, og junior Ingunn H Weltzien som igjen viste at hun er topp3 i norsk senior-sprint. To gode søknader om å få løpe VM-sprinten i Danmark 1.august, se Budstikka's reportasje.

Lørdagens klassiske distanser ble ingen stor suksess for senior-eliten vår, men juniorene hentet noen pene troféer i Jaktstarten: Med dagens bestetid ble Bjørn Ekeberg nr.2, Torgeir Nørbech hadde nest beste tid og løp seg opp til 4.plass, og også Sverre Lindseth og J Mathias Nipen avanserte på resultatlista med gode løp. Og Rannveig W Øverøyen forsvarte sin 8.plass fra prologen. Snart junior: Ida A Tiltnes øverst på pallen i D16 lørdag, og nestøverst fredag! Torkil Eide Solstad (15) var også på pallen fredag (nr.2) og fulgte fint opp med 4.plass lørdag; årsbeste også av Marianne Engseth (14) med topp10 begge dager.

Stafettene søndag ga heder&ære til mange av de 19 lagene våre: Herrene ble nr. 3 (+3:20) og beste norske klubb; TorbjørnS, GeirH og 'Jamma' la grunnlaget og AudunW med beste etappetid løp fra Anders Nordberg og passerte først Fredrikstad og så Østmarka's juniorlag. 3.laget med hang også godt med og var nr.8 (foran begge Kristiansand-lagene ;-) etter at VegardB, ThomasN og AndersT hadde løpt; FrodoK sleit med å holde ryggen til Jørgen Rostrup og kom litt seinere inn til 19.plass (de nødvendige 5 sek foran Asker ;-); juniorlaget vårt ble nr. 37 (og dermed alle våre 3 foran Fossum ;-). Damene med ZsuzsaF, RannveigØ, Tone Lye (friskt comeback i Tyrvingdrakt :-) og til slutt IngunnW løp jevnt bra og ble nr.5 (+13:42). Foruten seniorene noterer vi spesielt gode stafettetapper av Bjørn Tomas Vee (16), Marianne Engseth (14) og Anne Bjørnstad (35). Ikke bomfritt, men premier til jentelaget som ble nr. 7 og to av guttelagene hhv. nr. 13 og 26. Og ikke minst til rookie'ne våre i lagkonkurransen; guttelaget (GustavF, LarsS, PederBK, JørgenHH) hentet inn alle postene og spurtet inn til 5.plass (+3:30), og også jentene (HannaES, ElineHH, AstridF, TheaWN) kom pent inn innen makstiden. Tyrvings lagoppstillinger er nå oppdatert med resultatene for hver etappe.

Mye å glede seg over denne helgen, ikke minst alle de nye, ivrige Tyrving-familiene (!). Og spesiell heder til Sekretariat Spjelkavik med hjelpere, som sørget for fri flyt av data fra påmelding til resultater på nett.

Alle resultater fra løpene her: Klikketiklikk. Og du kan se løyper og gjøre veivalgsanalyser på RouteGadget - oppfordrer alle til å tegne inn sine veivalg (og bommer ;-). Se også reportasjer på OPN. (23.06.2006)
Topp10 Tyrving-prestasjoner her

Elite & rekrutt, liten & stor, ungdom, veteran & mosjonist - Det er tid for å teste løpskapasiteten før O-festival og forberedelsene til høstens mesterskapssesong: Tirsdag 20/6 møtes vi på Vestmarksetra kl. 17:30, for felles oppvarming og jogg gjennom løypa før selve testen: 3,8 km merka rundløype fra Ståvivollen over Grønland. PS: Merkebåndene (blå) står ute hele sommeren; det er lov å 'tjuvtrene' ;-)

Med EKT tar vi tiden totalt, og også på 10 delstrekk i ulike terrengtyper. Løypa går for det meste i realt skogsterreng (Vestmarka er ikke bare grønn bush ;-), og med enkelte strekk på sti, i gammel hogst og over sugende myr.

SISTE: Her er resultater 20/6 med strekktider, og vedlagt finner du regnearket med årets + fjorårets resultater. Løyperekorden til Espen W på gode 19:49 sto i mot angrepet fra Geir H (20:03) og Morten S (21:31), mens Canadas VM-løper Louise Oram med ny damerekord 25:38 og Ida T (26:21) løp raskere enn Ingrid's bestetid fra i fjor. Og det ble ellers satt pers'er på løpende bånd :-) (20.06.2006)
Mer om testløypa osb.

CraftCupen 2005 er over, og mange Tyrving løpere har også denne sesongen kjempet høyt oppe i Norgescupen, som nå heter CraftCup. I år ble det ingen seire, men 3.plass til Audun H Weltzien i H21 og Ingunn H Weltzien i D19-20 var sterke plasseringer. Auduns 3.plass og også førsteårssenior Anders Tiltnes på 17.plass dokumenterer Tyrvings fremgang på seniorsiden. (23.01.2006)
Les mer

Elite & rekrutt, liten & stor, ungdom, veteran & mosjonist brukte en strålende høstdag til å kjenne på blodsmaken før Blodslitet: Kondis-test i Grønlands-løypa (3,8 km) før vintertreninga og skisesongen, så vi har noe å måle oss mot neste vår.

For de fleste var det testløpsdebut, og det med overbevisende løping. Men DonS og 4 o-ung kunne også måle seg mot testen i begynnelsen av september; alle med en formidabel forbedring av persen. Espen HW (16) presset løyperekorden ned godt under 20 min; 05:12 pr.km i snitt i Vestmarka er styggfort! Også Ingrid B (15) viste styrke og har nå damerekorden med pene 07:12 pr.km.

Her er regnearket med tider og tempo, for hele løypa og de ulike strekkene. (17.10.2005)
Klikk her for resultater m.v.

Norgescupen 2004 er over, og mange Tyrving løpere har også denne sesongen kjempet høyt oppe i Norgescupen som nå heter Craft Cupen. I år ble det ingen seiere, men 3.plass til Anders Tiltnes i H19-20 ble beste plassering. Med to sterke 9.plasser i de to seniorklassene til Carl Waaler Kaas og Zsuzsa Fey begynner Tyrving å markere seg i seniorklassene. Mens vi ser fortsatt fremgang i seniorklassene, begynner det å tynnes ut i juniorklassene. (07.12.2004)
Les mer

Sesongen er over for denne gang, og ved utgangen av 2003 sitter Tyrving igjen med 8 individuelle NM medaljer (3 gull, 2 sølv og 3 bronse) og 1 stafettgull. I tillegg har Tyrving igjen fått en vinner i HL, slik at sesongen kort oppsumert er enda bedre enn rekordsesongen 2002. Mange andre har også oppnått gode resultater, og sportskomiteen gratulerer alle med en vel gjennomført sesong!!! (20.01.2004)
Les mer | Resultater

Tyrving-Awards ble i år delt ut for andre gang. Gjennom siste halvdel av november og hele desember har man kunnet stemme frem sine favoritter på Tyrvings hjemmeside i fire katoegorier. Elitegruppa (12 løpere) har stemt frem årets ungdomsløper, og i tillegg har to priser blitt delt ut av henholdsvis UK og styret (etter innstilling fra sportskomiteen). (23.12.2003)
Les mer

Norgescupen 2003 er avgjort, og flere Tyrving-løpere har også i år vært med å kjempe i toppen. Audun Weltzien var den eneste som gikk helt til topps, og sørget for at Tyrving for andre år på rad vant NC i eldste juniorklasse. Anders Tiltnes ble nr.3 i samme klasse, bare slått av to 20-åringer. Så neste år har Anders muligheten til å sørge for Tyrving-seier for tredje år på rad. Ingunn Weltzien ble nr.4 i D17-18, og Anne Øverøyen ble nr.5 i D19-20. Listene i seniorklassene er også gledelig lesing, med Carl Waaler Kaas på 18.plass og Zsuzsa Fey på 7.plass. (09.10.2003)
Les mer

30 Tyrvingløpere deltok i klubbmesterskapet tirsdag 24.juni fra Vesledammen på Røyken. I tillegg deltok noen løpere fra andre klubber. Det ble kåret syv klubbmestere. I H17- ble Carl Waaler Kaas klubbmester, mens Zsuzsa Fey ble klubbmester i D17-. Veteranklassene ble vunnet av Rune Berge og Sidsel Owren Nørstebø, mens Espen Weltzien og Ida Tiltnes vant hver sin ungdomsklasse. I H-12 ble Gunnar Fiskum klubbmester. (25.06.2003)
Fullstendige resultater

For første gang ble i år Tyrving-Awards avholdt. Gjennom hele desember har man kunnet stemme frem sine favoritter på Tyrvings hjemmeside i fire katoegorier. I tillegg har to kategorier blitt avgjort av UK og sportskomiteen.

Torsdag 19.desember ble vinnerne kåret under BingO-banketten på klubbhuset. Torbjørn Sagberg og Nicholas Morgan ble de store vinnerne, og stakk av med to priser hver. Morten Nilstad Pettersen og Zsuzsa Fey fikk de to siste prisene. (20.12.2002)
Les mer | Resultater

Mesterskapspokalen tilfaller den beste mesterskapløperen i løpet av hele sesongen. Det vil stort sett si den som har plukket flest gull eller de gjeveste medaljene i nasjonale eller internasjonale mesterskap.

Mesterskapspokalen for 2005 tilfaller Ingunn Weltzien for hennes fire(!) NM gull (lang, mellom, sprint og natt).

Gratulerer Ingunn!!! (20.12.2002)
Les mer | Resultater

Aftenpostens-pokal deles hvert år ut til den løperen i Tyrving, under 16 år, som har hatt størst fremgang fra året før (målt på Tyrvingpokal-listen). Vinneren for 2005 er Gunnar Fiskum.

Gratulerer Gunnar!!! (20.12.2002)
Les mer | Resultater

Til topps i Norgescupen
Det ble mange gode resultater for Tyrving i Norgescupen 2002, men den største prestasjonen stod Torbjørn Sagberg for ved å vinne H19-20 sammenlagt. I D19-20 ble Anne Øverøyen beste fra Tyrving med en 5.plass, og den samme plassen endte Anders Tiltnes på i H17-18. I seniorklassene ble Zsuzsa Fey (nr.8 i D21) og Frode Balchen (nr.53 i H21) beste fra Tyrving. (19.12.2002)
Les mer | Resultater

Nok en sesong er over, og det har vært en sesong som har gitt Tyrving mange gode resultater. Etter sesongen 2002 sitter vi igjen med 6 individuelle NM medaljer (1 gull, 1 sølv og 4 bronse) og 2 stafettgull. Mange andre har også oppnådd gode resultater, og sportskomiteen gratulerer alle med en vel gjennomført sesong!!! (19.12.2002)
Les mer | Resultater


<< Forrige  1  2  | < 3 > 

!